İspanyollar açıkladı! Mourinho’dan yönetime İlkay Gündoğan baskısı

Barcelona’ya transfer olmasının ardından hakkında sürekli olarak, ‘İspanya’da mutsuz, ayrılmak istiyor’ haberleri çıkan İlkay Gündoğan için yeni bir iddia ortaya atıldı…

‘İLKAY BARCELONA’DAN AYRILMAK İSTİYOR’

İspanya basınından Sport’a göre gurbetçi oyuncu, Katalan ekibinden ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

İlkay dün akşam Barça’nın Valencia ile oynadığı maçın kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Hansi Flick ise bu kararın oyuncunun geleceğiyle ilgili belirsizlikten kaynaklandığını reddetti.

HANSİ FLİCK’TEN AÇIKLAMA GELDİ

Flick konuyla ilgili olarak, “İlkay bence Barça’da kalacak. Onun okonuştum ama konuşmanın içeriği aramızda kalacak” açıklamasını yaptı.

YÖNETİM YOLLARI AYIRMAK İSTİYOR

İspanyol Marca ise, maaş limitinde sıkıntı yaşan Katalan ekibin yılda 15 milyon euro kazanan İlkay’ı göndermek istediğini yazdı. Tecrübeli isimle yolların ayrılmasının ardından Dani Olmo ve Nico Williams’ın transferlerinin tescil edileceğini açıklandı.

JOSE MOURİNHO’DAN İLKAY İÇİN BÜYÜK ÇABA

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’nun 33 yaşındaki yıldızı çok istediği iddia edildi. Portekizli teknik adamın İlkay için büyük çaba sarfettiği ve yönetime baskı yaptığı söyleniyor.

Ayrıca tecrübeli orta sahaya Suudi Arabistan’dan da büyük ilgi var. İlkay’ın yakın zamanda İspanya’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GEÇEN SEZON KARNESİ

Geçtiğimiz sezonda Barcelona formasını 51 kez sırtına geçiren yıldız isim 5 gol, 14 asistlik skor üretti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir