İngiliz genç modeller gece kulübü önünde birbirine girdi

Bir tanıtım aktifliği için Slovakya’nın başşehri Bratislava’ya giden iki model gece kulübü önünde birbirine girdi. Birbirlerine küfür eden iki model daha sonra yumruklaşmaya başlarken arbede yerde devam etti.

İngiltere’nin ünlü modellerinden Crystal Foster ve arkadaşı Beth Adams, bir tanıtım aktifliği için gittikleri Slovakya’yı birbirine kattı…

Başşehir Bratislava’daki bir gece kulübünde düzenlenen aktiflik sırasında beyaz elbise ve ince topuklu ayakkabı giyen Foster ve Adams bilinmeyen bir sebeple ağız dalaşına girdi.

Daha evvel Playboy mecmuasına çıplak poz veren ve toplumsal medyada yüz binlerce takipçisi olan modellerin arbedesi gece kulübünün önüne taştı. Birbirlerine hakaret eden modelleri kimse durdurmaya çalışmazken tartışma kısa bir mühlet içinde fizikî hengameye dönüştü.

DAVETLİLERE SALDIRMIŞ

İngiliz medyasında yayınlanan görüntüde ise iki bayanın birbirine yumruk attığı ve saçlarını çekiştirdiği görülüyor. 26 yaşındaki Foster ile Adams’ın arbedesi sırasında bayanlardan birinin sarı renkli peruğu koparken, beşerler hengameyi ayırmak yerine izledi ve tezahüratta bulundu.

Foster, yerdeki güvenlik görevlisinin kendisini taciz etmesinden sonra arbedenin çıktığını argüman etti. Lakin işletmenin sözcüsü ise modellerin yerde olay çıkardığını güvenlik görevlisinin ortaya girdiğini söyledi.

Yetkili, “Davetlilerden biri başka konuklara fizikî hücum uygulamaya başlayınca güvenlik vazifelisi müdahale ederek bayanları çıkardı. Yerin dışında yaşanan arbedeyi durdurmak üzere bir vazifemiz ise yok” dedi.

Olay yerine polisin de çağrıldığı açıklanırken modellerin birinci uçakla İngiltere’ye döndüğü de belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir