İlkay Gündoğan da İstanbul’a geliyor!

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Manchester City, ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı son şampiyon Real Madrid’i 4-0 mağlup ederek turu geçti. İstanbul Atatürk Stadı’nda 10 Haziran’da oynanacak finalde City, diğer yarı finalde Milan’ı eleyen Inter ile karşılaşacak. Maça etkili başlayan City ilk 30 dakikayı tek kale oynadı, Real kaleci Courtois sayesinde bu bölümü gol yemeden atlattı.

23’te De Bruyne’nin pasında Bernardo ceza sahası içinde savunmanın arkasına sarktı, vuruşunda kaleciyi avladı: 1-0. 35’te Kroos’un üst direkte patlayan şutu Real Madrid’in maç boyunca gole yaklaştığı tek andı. İspanyollar’ın bu aksiyonunun ardından kalan bölüm de ev sahibinin hakimiyetinde geçti. 37’de İlkay’ın vuruşunda rakipten sekip havalanan topta Bernardo kafasıyla fileleri havalandırdı: 2-0. 73’te İlkay’ın topuk pası sonrası Haaland’ın vuruşunda top önce kaleciye sonra üst direğe çarptı. 76’da De Bruyne’nin kullandığı serbest vuruşta Militao topu kendi kalesine gönderdi: 3-0. 90+1’de Foden’ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Alvarez kaleciyi avladı: 4-0.

ERKEN DUYURU

UEFA, Manchester City – Real Madrid maçı öncesi bir hataya imza attı. İstanbul’daki final için resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Inter’in rakibi Real Madrid olarak gösterildi. Hatanın fark edilmesiyle paylaşım kısa süre içerisinde silindi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir