Hepsi burçlara göre değişiyormuş! Ruj renginizi öğrenmenin bir yolu var, kişiliği yansıtıyor

Koç burcuysanız, çok cesur bir kadın olduğunuzu biliyorsunuzdur. Canlı ve enerjik yapınız, sıklıkla dışarı yansır. Risk almaktan korkmazsınız. Cesur bir tonun sizin için en iyi olmasının nedeni tam olarak budur.

Boğa Burcu oldukça çekingensiniz ama ekibinizle geçirdiğiniz zamandan da çok keyif alıyorsunuz. İlişkiler söz konusu olduğunda, sadıksınız. İncelikten hoşlanıyorsunuz ve bu nedenle dudaklarınız kişiliğiniz için harikalar yaratacak bir kahverengiyi hak ediyor.

İkizler burcu sosyalsiniz ve ilgiyi seviyorsunuz. Bir partinin dikkat çekeni olmayı seviyorsunuz ve tam da bu yüzden kırmızı bir ruj, gittiğiniz her yerde tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayacaktır.

Akrep burcu oldukça hassas olabilirsiniz ama aynı zamanda nazik ve şefkatlisiniz. Kendinize karşı şehvetli bir yanınız var ve genellikle doğanıza uygun mor gibi daha koyu bir ruj tonunu tercih edin.

Aslan burcu kendine güvenen biri olarak biliniyorsun. Son derece dışa dönüksün ve bir partide tüm gözlerin üzerinde olmasını seviyorsun. Bu nedenle, kişiliğine uygun parlak pembe bir ruj seçmelisin.

Başak burcu oldukça mükemmeliyetçisiniz. Ayrıca doğanız gereği çekici bir yapınız var. Makyajınızı seçerken her şeyi sade tutmayı seviyorsunuz. Doğanıza uyan şeftali renginde bir dudak rengi seçin.

Terazi burcu çoğu insanla kaynaşma yeteneğine sahiptir ve neredeyse her zaman uyum ararlar. Rahat bir kişiliğiniz olduğu ve her şeyi çok yüksek sesle söylemekten hoşlanmadığınız için açık pembe bir ruj sizin için işe yarayacaktır.

Akrep balık ne yaparsanız yapın sert bir duruş sergilemenizle bilinirsiniz. Başkalarının korkacağı şeyleri üstlenme cesaretine sahipsiniz. Cesur bir mürdüm rengi ruj, kişiliğiniz için en uygunudur.

Yay burcu büyüleyicisiniz ve trend olmayı seviyorsunuz. Aklınızdan geçenleri söylemeniz ve yolunuza çıkan zorlukların tadını çıkarmanızla bilinirsiniz. Nefis bir fuşya rengi, ateşli kişiliğinizle en iyi şekilde uyum sağlar.

Oğlak burcu, güvenli bölgede olmayı seversiniz ve genellikle risk almazsınız. Bu bazen çok rahatlatıcı olabilir çünkü sizin için neyin işe yaradığını tam olarak biliyorsunuz. Dudaklarınıza bir miktar renk katacak ancak her şeyi doğal tutacak açık bir nude renge ihtiyacınız var.

Kova burcu, trendleri takip etmiyorsunuz ve kuralları çiğnemenizle tanınıyorsunuz. Arkadaş çevrenizdeki eğlenceli kişisiniz.

İlişkiler söz konusu olduğunda naziksiniz ve sıcaklık yayıyorsunuz. Dudaklarınızı vurgulamak için dut rengi doğru seçim olacaktır.

Balık Burcu, ilişkileriniz konusunda duygusal ve şefkatlisiniz. Ayrıca hayallerinizin peşinden koşuyorsunuz ve her şeyin istediğiniz gibi gittiğinden emin oluyorsunuz. Hırslı kişiliğiniz için kızıl bir ruj harikalar yaratacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir