Haji Wright transferinde son dakika gelişmesi! Galatasaray ve Fenerbahçe peşindeydi, mali detaylar belli oldu

SKORER ÖZEL

Türkiye’de transfer döneminin resmen açılmasıyla birlikte hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kadrolarını güçlendirmek adına önemli hamleler yapıyor. Ocak transfer döneminin en gözde ismi ise Antalyaspor’dan Haji Wright oldu.

Galatasaray ve Fenerbahçe, Antalyaspor’un genç yıldızı için görüşme gerçekleştirirken transferde flaş bir gelişme yaşandı. Haji Wright transferinde mali detaylar da ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

ANTALYASPOR ÖNCE KİRALADI SONRA BONSERVİSİNİ ALDI

Antalyaspor, Haji Wright’ı geçtiğimiz sezon Danimarka’nın Sönderjyske kiralamıştı. ABD’li yıldız Antalyaspor’daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bunun üzerine Akdeniz ekibi sezon başında Haji Wright’ın bonservisini 1 milyon 800 bin Euro karşılığında almıştı.

ANTALYASPOR İLE YILDIZINI PARLATTI

Haji Wright geçen sezon Antalyaspor ile 35 karşılaşmada görev yaparken 15 gol atmıştı. Bu sezona da fırtına gibi giren ABD’li oyuncu 17 karşılaşmada 11 gol atıp 1 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Haji Wright’ın piyasa değeri 3 milyon 400 bin Euro…

GALATASARAY, ANTALYASPOR İLE GÖRÜŞTÜ

Galatasaray, Haji Wright transferi için Antalyaspor ile görüşme gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılıların ilgilendiği ifade edilen Haji Wright’tan ise vazgeçildi. Golcü futbolcunun maliyetinin yüksek olması nedeniyle Antalyasporlu oyuncudan vazgeçildiği ortaya çıktı.

FENERBAHÇE HAJI WRIGHT TRANSFERİ İÇİN DEVREYE GİRDİ

Galatasaray’ın ardından Fenerbahçe de Haji Wright transferi için devreye girdi. Skorer’in edindiği bilgiye göre Antalyaspor, Fenerbahçe’den 10 milyon Euro istedi. Fenerbahçe’nin Wright için görüşmelerine devam ettiği ve Antalyaspor’un yapılan görüşmelerde 8 milyon Euro’ya kadar düştüğü öğrenildi.

Fenerbahçe ve Antalyaspor arasında görüşmelerin devam edeceği ve iki kulübün Haji Wright için ortak bir noktada buluşma zemini arayacağı öğrenildi.

AVRUPA’DAN DA TALİPLERİ VAR

Skorer’in edindiği bilgiye göre Haji Wrgiht’a Premier Lig’den 2, İtalya’dan bir takımdan teklif geldi. İngiltere ve İtalya’dan Antalyaspor Kuülübü’ne resmi bir teklif ulaşmadı ancak menajerler aracılığıyla transfer görüşüldü. Yarın Haji Wright için resmi girişimlerin başlaması bekleniyor. Antalyaspor’a ayrıca Rusya’dan çok ciddi bir bonservis bedeli teklifi geldiğ ifakat Haji Wrgiht’ın Rusya’da oynamak istemediği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir