Günün En Çok Oynanan Maçları

Alanyaspor – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Alanyaspor – Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %71’i Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Galatasaray’ın, Konyaspor’a kaybetmesi Fenerbahçe’yi ekstra motive edecektir. Sarı lacivertliler puan farkını 6’ya indirme şansına sahip oldu. Avrupa Ligi’nden elenen Fenerbahçe artık tüm motivasyonunu şampiyonluk hedefi için harcayacak. Fenerbahçe’nin Alanya deplasmanında zor da olsa kazanacağı kanaatindeyim.

Fatih Karagümrük- Başakşehir: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan Fatih Karagümrük- Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü Fatih Karagümrük’ün seyircisi önünde galip gelmesini bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Karagümrük bu kritik mücadele öncesinde tam kadro. Başakşehir’de ise Januzaj cezalı, Mesut Özil’in ise sakatlığı devam ediyor. Avrupa’dan moralsiz dönecek olan Başakşehir’in savunma zafiyetlerini değerlendirebilecek form düzeyine sahip olan Karagümrük’ün gol bulmasına kesin gözle bakıyorum. Başakşehir de karşılık verecektir. Haftanın karşılıklı gol var ihtimali yüksek olan karşılaşmalardan bir tanesi.

Ajax- Feyenoord: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Ajax – Feyenoord mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %25’i Ajax galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi

Şampiyonluk yarışında kritik maç. Lider Feyenoord, en yakın takipçisi Ajax’ı ağırlayacak ve iki ekip arasında sadece 3 puan fark var. Ajax, Union Berlin’e Avrupa Ligi’nden elendikten sonra ligdeki performansını artırdı. Feyenoord ise ligde olduğu kadar Avrupa’da da başarılı. Hafta içinde Shakhtar’ı 7-1 yenerek turladılar. Milli futbolcumuz Orkun Kökçü de çok formda. Ajax’ın, rakibini yakalaması için eline geçen bu fırsatı değerlendirmek adına hırslı olmasını bekliyorum. Sonuç tercihi riskli olan bu maçta karşılıklı gol VAR seçimi ideal duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir