Günün bomba transfer haberleri (4 Temmuz 2023)

Türkiye’de transfer penceresinin resmen açılmasıyla birlikte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler çalışmalarına hız verdi.

Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik…

09:2704 Temmuz 2023

Galatasaray’a sürpriz orta saha: Ellyes Skhiri

Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda birçok mevkiye transfer yapmak için hummalı bir çalışma yürüten Galatasaray, orta saha için de yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Aslan, Almanya Ligi ekiplerinden Köln’e veda eden Tunuslu yıldız Ellyes Skhiri için devreye girdi.

Futbolcu ile ilgili detaylı araştırma yapan Galatasaraylı yetkililer, Fransa vatandaşlığı da bulunan 28 yaşındaki Skhiri ile önümüzdeki günlerde masaya oturmaya hazırlanıyor. Ancak; yıldız oyuncuya İtalya’dan Milan ile İspanya’dan Valencia kulüpleri de yakından ilgi gösteriyor. Sarı-Kırmızılılar, 13 milyon Euro değer biçilen Tunuslu futbolcu için Avrupa devleriyle rekabet halinde olacak.

Ellyes Skhiri, geçen sezon Köln’de 40 maça çıkarken, 8 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Skorer yönü ve uyumlu bir futbolcu olmasıyla bilinen Skhiri, daha önce Fransa’da Montpellier takımının da formasını terletmişti.

Ellyes Skhiri, geçen sezon Köln’de 40 maça çıkarken, 8 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Skorer yönü ve uyumlu bir futbolcu olmasıyla bilinen Skhiri, daha önce Fransa’da Montpellier takımının da formasını terletmişti.

Cimbom’un son gözdesi olan Skhiri, profesyonel futbol kariyerinde şu ana kadar 266 maça çıktı ve 30 gol, 13 asistlik katkı yaptı. Tunus Milli Takımı’nın da önemli isimlerinden biri olan 1.85 boyundaki oyuncu, milli forma ile 54 karşılaşmada 3 kez gol sevinci yaşadı. (TAKVİM)

09:2404 Temmuz 2023

Fenerbahçe’den Merih Demiral için görülmemiş teklif

Eksik görülen bölgeleri güçlendirerek sezona geniş rotasyonlu bir kadroyla girmek isteyen sarı-lacivertliler, stoper hattına takviye yapmak için kolları sıvadı. 

Bu doğrultuda arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe’nin gündemine ise milli futbolcu Merih Demiral geldi.

Sarı-lacivertliler, Atalanta forması giyen Merih’e talip oldu. Fenerbahçe’nin yanı sıra Serie A devi Inter de 25 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.

Sarı-lacivertliler, Merih Demiral transferi için girişimlerini hızlandırırken; İtalyan basınından çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Calciomercato’da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Merih Demiral transferi için Atalanta’ya 20 milyon ödemeye hazır. (FOTOMAÇ)

09:2004 Temmuz 2023

Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Scarpa’ya kancayı attı

Transferde şu ana kadar beklenen hamleleri yapamayan Beşiktaş bombayı patlatıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu sonrası 10 numara arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Gustavo Scarpa’ya kancayı attı.

Geçtiğimiz hafta İngiltere’ye giden sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın Brezilya futbolcunun kulübü Nottingham Forest ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Ocak ayında Palmeiras’tan bedelsiz olarak İngiltere’nin yolunu tutan Scarpa beklediğini bulamamış ve performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Nottingham’dan ayrılma kararı alan 29 yaşındaki futbolcu konusunda Beşiktaş’ın resmi transfer girişimlerine başladığı belirtiliyor.

Siyah-Beyazlılar’ın Gustavo Scarpa’yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için teklif yaptığı gelen bilgiler arasında. İtalya ve Almanya’nın yanı sıra Yunanistan ve ülkesi Brezilya’dan da çok sayıda talibi olan yıldız futbolcunun kesin kararını kısa süre içinde vermesi bekleniyor. (TAKVİM)

09:1304 Temmuz 2023

Galatasaray’dan Anderson Taisca için resmi teklif

Önemli yıldızları Türkiye’ye getiren sarı kırmızılılar transfer dünyasını bir kez daha sarsmaya hazırlanıyor. Paredes için geri sayıma geçen ve birçok başka isimle görüşen Cimbom’un en büyük hedeflerinden biri de Anderson Talisca…

Sarı-kırmızılı yönetim öncelikli olarak, Al Nassr takımı forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı 10 numaranın mali şartlarını araştırdı. Talisca’nın yıllık 5 milyon euro istediği belirlendi.

Transfer sihirbazı Erden Timur, 15 gün önce resmi teklifi sundu. Talisca işi artık ete kemiğe bürünmeye başladı.

Ronaldo transferi sonrası ayrılmayı düşünen yıldız futbolcunun sözleşmesi 2026 yılında bitiyor. Brezilyalı yıldız, Al Nassr’da bu sezon sahaya çıktığı maçlarda gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Anderson Talisca forma giydiği 16 maçta 14 gol kaydederek takımın skor yükünü çekti. Bir dönem ülkemizde Beşiktaş forması da giyen yıldız oyuncu, söz konusu çıktığı 80 karşılaşmada 37 gol ve 14 asist ile oynamıştı. 

Anderson Talisca kariyerinde Guangzhou FC, Benfica, ve Bahia gibi takımların da formalarını giydi. (FOTOMAÇ)

09:1604 Temmuz 2023

Fenerbahçe’den Cuadrado’ya 3 milyon euro

Ryan Kent ve Edin Dzeko’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Gelecek sezon iddialı transferle kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Juan Cuadrado için yeniden harekete geçti.

Fenerbahçe hem sağ bek hem de sağ kanat olarak oynayabilen 35 yaşındaki oyuncu için elini çabuk tutmak istiyor. Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertliler’in, 2 yıllık sözleşme karşılığında Cuadrado’ya, bonuslar hariç senelik 3 milyon Euro teklif etti.

Kolombiyalı yıldızın, Fenerbahçe’den düşünmek için süre istediği belirtildi. Cuadrado kariyerinde, Juventus dışında; Udinese, Fiorentina ve Chelsea formalarını da giydi. (TAKVİM)

09:1104 Temmuz 2023

Ozan Tufan, Beşiktaş’tan haber geliyor

Beşiktaş’ın transfer gündeminde olduğu konuşulan Ozan Tufan, Şenol Güneş’le yeniden çalışmayı çok istiyor.

Kariyerine Hull City’de devam eden tecrübeli orta sahanın, kendisi için büyük öneme sahip olan teknik direktör Şenol Güneş ile çalışmayı istediği ve Siyah-Beyazlılar’dan haber beklediği kaydedildi. Güneş’in de eski oyuncusuna sıcak baktığı ve kadroda yerli alternatif oluşturmak için önemli bir hamle olacağını düşündüğü belirtildi. (FANATİK)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir