Günün bomba transfer haberleri (22 Temmuz 2023)

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte birçok önemli yıldızın adı Süper Lig kulüpleriyle anılmaya başladı. Süper Lig’de başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere tüm kulüpler önemli yıldızların peşinden koşuyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik…

İŞTE TRANSFER DÜNYASINDA YAŞANAN SON GELİŞMELER

10:2122 Temmuz 2023

Beşiktaş’ta Pereyra olmazsa hedef belli! Menajeri İstanbul’a davet edildi

Beşiktaş’ın Roberto Pereyra konusundaki sabrı taşıyor. Deneyimli oyuncudan hala geri dönüş alamayan Kartal, rotasını bir başka yıldıza çevirmek üzere…

Siyah-Beyazlılar, alternatifler üzerinde de çalışmaları hızlandırdı. İlk hedef bir başka Arjantinli, Manuel Lanzini. Lanzini’nin son olarak görüştüğü Vasco Da Gama’ya hayır demesi eski kulübü River Plate’nin teklifinin mali olarak yetersiz olması Beşiktaş’ı harekete geçirdi.

MENAJERİ İSTANBUL’A DAVET EDİLDİ

Beşiktaş, daha önce de gündemine gelen Manuel Lanzini’nin transferini bu kez bitirmek istiyor. Oyuncunun menajeriyle temas kurulduğu ve İstanbul’a davet edildiği bildirildi. (FANATİK)

10:1922 Temmuz 2023

Bakambu transferini bitiren Galatasaray’a bir yıldız daha!

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Cedric Bakambu, İstanbul’a geliyor. Kongolu forvet ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Bakambu transferini bitiren Galatasaray, bir yıldız ismi daha kadrosuna katmak adına geri sayıma geçti.

Bakambu sonrasında, orta saha için de bir transferin açıklanmasına ramak kaldı. Alman ekibi Bayer Leverkusen’de görev yapan Kerem Demirbay da Türkiye’ye gelmek için geri sayıma geçti.

Leverkusen, transfere onay verirken, taraflar arasında sözleşme detayları görüşülüyor. Bu konudaki pürüzler de giderildikten sonra, Kerem Demirbay’ın hafta içinde Türkiye’ye geleceği belirtildi. (FANATİK)

10:1622 Temmuz 2023

Fenerbahçe ve Galatasaray Alman yıldız için karşı karşıya!

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe ve Galatasaray, bir kez daha transferde karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip, Alman yıldız için yarışa girdiği öğrenildi. Öte yandan söz konusu futbolcu, TFF’nin yeni kuralına göre yerli statüsünde oynayabilecek..

İki dev de kadrosuyla rakiplerine psikolojik üstünlük sağlamak isterken transferde yine karşı karşıya gelindi. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Alman ekibinin yıldızı için hem Sarı-Kırmızılılar’ın hem de Sarı-Lacivertliler’in devrede olduğunu yazdı.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYABİLİYOR

Stuttgart’ta forma giyen 27 yaşındaki stoper Waldemar Anton için iki devin de ilgisi olduğu belirtilirken ilginç de bir detay ortaya çıktı. Aslen Alman olan ancak Özbekistan’da doğan Anton yeni yabancı kuralı gereğince Özbekistan doğumlu olduğu için yerli statüsüne oynayabiliyor. Bu nedenle listede üst sıralara çıkan tecrübeli oyuncunun geleceği merak konusu…


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir