Günün bomba transfer haberleri (2 Temmuz 2023)

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte kulüpler kadrolarını güçlendirme adına çalışmalarını sürdürüyor. Edin Dzeko transferinin ardından Fenerbahçe, bir dünya yıldızını daha renklerine bağlamak için harekete geçerken, Beşiktaş için bomba bir iddia gündeme geldi. 

İŞTE TRANSFER DÜNYASINDA YAŞANAN SON GELİŞMELER

09:5402 Temmuz 2023

Trabzonspor 5. transferi için son virajda!

Kourbelis, Fernandez, Orsic, Onuralp… 4 imzayla birlikte transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor 5. hamlesi için de yoğun mesai harcıyor. Yıldız oyuncu için son aşamada olan Bordo-Mavililer pazarlıklarını iyice hızlandırdı.

Gomez’le yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, teknik direktör Nenad Bjelica’nın, Orsic’le birlikte çok istediği Petkovic’in transferinde de artık son viraja girildi. Haftalar önce 28 yaşındaki forvetle temas kuran ve yapılan görüşmelerde mutlu sona çok yaklaşan Bordo-Mavililer, bonservis pazarlıklarını iyice hızlandırdı.

İlk etapta kapıyı 5 milyon Euro’dan açan Dinamo Zagreb, 1 yıl kontratı kalan Petkovic’i yeni sözleşme için ikna edemeyince fiyatı düşürmek zorunda kaldı. Karadeniz ekibi, bu transferi 2 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle bitirmeyi hedeflerken, son sunulan teklifin bir miktar daha artırılacağı öğrenildi. Trabzonspor, en geç Slovenya kampının ilk haftasında bu işi çözüme kavuşturmayı hedefliyor. (FANATİK)

09:5202 Temmuz 2023

Pelkas bombası! Süper Lig’e geri dönüyor

Rıza Çalımbay sonrası teknik direktörlük görevine Servet Çetin’i getiren Sivasspor, transferde bomba bir hamle yaptı. Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Dimitris Pelkas için harekete geçti. 29 yaşındaki Yunan futbolcuyu kadrosuna katmak adına nabız yoklayan Yiğidolar, şartları sonuna kadar zorlayacak. Geride bıraktığımız sezonu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de geçiren Pelkas, Championship’te çıktığı 26 maçta 2 gol atmış, 1 de asist yapmıştı. Pelkas’ın adı hem Süper Lig’den hem de Yunanistan’dan başka kulüplerle de anılıyor. (FANATİK)

09:5002 Temmuz 2023

Beşiktaş transferde büyük oynuyor! Hedef Bayern Münih’in yıldızı

Beşiktaş, yıldız transferinde gözünü kararttı. Siyah-Beyazlılar, Bayern Münih’in yıldız oyuncusunu renklerine bağlamak adına girişimlere başladı. Yönetim, bu isim için tüm mali şartları zorlayacak!

Şenol Güneş yönetiminde sezona şampiyonluk parolasıyla girecek Kartal, işini şansa bırakmak istemiyor. Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, listesine yeni bir isim daha ekledi. Özellikle orta saha hattı için birçok futbolcuyu radarında bulunduran Kara Kartal, Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih’ten Marcel Sabitzer’in peşine düştü.

29 yaşındaki Avusturyalı futbolcu, Manchester United’da geçirdiği kiralık sezonun ardından Bayern’e dönse de son şampiyonun yeni dönem planlamasında yer almadığı kendisine iletildi. (FANATİK)

09:4502 Temmuz 2023

Fenerbahçe’de Edin Dzeko’nun yanına dünya yıldızı!

Gelecek sezon transfer planlamalarına başlayan Fenerbahçe, ilk olarak Rangers’tan Ryan Kent’i, ardından Inter’den Edin Dzeko’yu kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip, şimdi de Boşnak golcünün yanına dünyaca ünlü futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti. Bu transfer için Başkan Ali Koç’un bizzat onay verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe’de Edin Dzeko gibi marka bir ismin forvete katılmasından sonra yeni hedef Wilfried Zaha oldu. Başkan Ali Koç’un da bizzat onay verdiği ve çok istediği transfer için resmi teklif yapıldı, yıldız oyuncunun kararı beklenmeye başlandı.

Haberin Devamı
09:4402 Temmuz 2023

Galatasaray aradığı forveti Premier Lig’de buldu

Gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, forvet bölgesi için yıldız isim arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, aradığı futbolcuyu İngiltere Premier Lig’de buldu.

İngiliz basınından Daily Mail’in haberine göre; Cim Bom rotasını Ada’ya çevirdi. West Ham United’ın golcüsü Michail Antonio listeye dahil oldu. Geçen sezon Bordo-Mavililer’de 14 gol, 5 asistlik performans sergileyen 33 yaşındaki forvet için araştırmaların başladığı kaydedildi.

Haberin Devamı


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir