Günün bomba transfer haberleri (18 Şubat 2023)

Süper Lig’de takımlar devre arası transferi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 12 Ocak’ta başlayan ara transfer dönemi, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından 18 Şubat’a kadar uzatılmıştı. Günün transfer gelişmelerini sizler için derledik…

FENERBAHÇE’YE GAMBİYALI 2 TRANSFER
Fenerbahçe’de altyapıya yapılan yatırımlar devam ediyor. Bu proje kapsamında sarı-lacivertliler, iki ismi daha kadrosuna kattı. İtalyan basınından Alfredo Pedulla’nın haberine göre; Fenerbahçe, 2005 doğumlu Gambiyalı oyuncular Cherno Alagie Jobe ve Cherno Saho’yu renklerine bağladı.

Sarı-lacivertlerin kadrosun kattığı Jobe orta sahada forma giyerken, Saho forvet pozisyonunda oynuyor. Öte yandan haberde Fenerbahçe’nin, Gambiya’dan 4 oyuncuyu daha deneme antrenmanlarına almak istediği belirtildi. (Sporx)

YUSUF DEMİR İDDİASI, FIFA KURALI İZİN VERMİYOR
Kasımpaşa için Galatasaray’dan Yusuf Demir iddiası gündeme gelse de oyuncunun bu sezon transferi mümkün değil. Bu sezon Rapid Wien ve Galatasaray’da oynayan Yusuf Demir’in 3. takım olarak yurt içine transferi TFF talimatlarına göre sadece alt ligler için uygun durumda. Yusuf Demir’in 3. transferi Süper Lig’e olmuyor. Rapid Wien ve Galatasaray en üst lig statüsünde mücadele ettiği için Yusuf’un transferi alt lig için uygun. (Ajansspor)

GALATASARAY’IN GÖZDESİ DI MARIA’DAN AÇIKLAMA
Galatasaray’ın transfer gündeminde yer aldığı belirtilen Angel Di Maria, geleceğiyle ilgili ESPN’ye konuştu. Di Maria yaptığı açıklamada, “Juventus’da mutluyum. Kulübün bu dönemde bazı sıkıntıları var. Henüz Juventus veya başka bir kulüple görüşmem olmadı. Henüz düşünme aşamasındayım. İlerde ne olacağını göreceğiz.” dedi. Arjantinli yıldız ayrıca, “Artık bir sonraki Dünya Kupası’nı hayal etmiyorum. Bir sonraki Copa America’da oynayabileceğime inanıyorum. Mümkün olan her şeyi yaparak orada olmak istiyorum. Bu yüzden de Avrupa’da oynamaya devam etmem çok önemli.” şeklinde konuştu. (Sporx)

LUIZ ADRIANO’NUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR
Babası Adriano Souza’nın, “Antalyaspor’dan ayrılmak istiyor” dediği Luiz Adriano, Kırmızı-Beyazlılarla yaptığı görüşmelerde sona geldi. Küçük pürüzlerin kaldığı ayrılık sürecinde son görüşmelerin yapılmasının ardından sözleşme fesih edilecek.

Internacional ile prensip anlaşmasına varan Luiz Adriano’nun Antalyaspor’dan maaş alacağı bulunurken, taraflar bunun üzerine pazarlıklarına devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar, ilk devreden alacağı bulunan Luiz Adriano’nun bu alacaklarının bir kısmını talep ediyor. Anlaşmanın sağlanması halinde hem ilk devre için ödenmesi gereken miktarın bir kısmı hem de ikinci devrede ödenecek 500 bin Euro kasada kalacak. (Ajansspor)

BEŞİKTAŞ’TA BORİNİ VE EL SHAARAWY LİSTEDE
Beşiktaş’la transferde adı anılan isimler arasında Karagümrük forması giyen Fabio Borini ve Roma’da oynayan El Shaarawy yer alıyor. Siyah-Beyazlılar bu isimlerle ilgili çalışmalarını sürdürürken gündeme bomba biri isim geldi. Kartal, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea’de forma giyen genç yetenek Andrey Santos’u kiralık olarak kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcıyor.

SANTOS ÇALIŞMA İZNİ ALAMADIĞI İÇİN OYNAYAMIYOR
Brezilya medyasına göre Andrey Santos Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Brezilyalı gazeteci Lucas Pedrosa’nın haberine göre Chelsea’nin Vasco da Gama’dan kadrosuna kattığı Andrey Santos, çalışma izni alamadı. Beşiktaş, 18 yaşındaki orta saha Andrey Santos’u kiralamak için Chelsea ile görüşmelere başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir