Gran Fondo nefes kesti

Uluslararası Bisiklet Uluslararası Bisiklet Birliği’nin organize ettiği Nirvana Hotels ana sponsorluğunda düzenlenen, UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya Uluslararası Bisiklet Yarışı 35 ülkeden bin 65 bisiklet sporcusu ile büyük heyecana sahne oldu.

Organizasyonda kurulan fuar ve etkinlik alanı yoğun ilgi görürken, gün boyunca katılımcılar keyif dolu bir pazar günü yaşadı. Nirvana Cosmopolitan’dan start alan 98 kilometrelik uzun parkur yarışında toplam 413 sporcu mücadele etti. Uzun parkur kadınlar genel klasmanda Byrne birinci, Yulia Polevaya ikinci, Victoria Collins ise üçüncü oldu. Erkekler genel klasmanda Gökhan Uzuntaş birinciliğe ulaşırken, Kirill Krasavin ikinci, Eyüp Karagöbek ise yarışı üçüncü sırada tamamladı.

UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya ödül töreninde konuşan Nirvana Hotels CEO’su Korhan Alşan konuşmasında “Organizasyon ülkemizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor. Tam da bu sebeple sporun her dalına yatırım yapıyor, Cosmo Bike markamız ile de bisiklete verdiğimiz önemi taçlandırıyoruz” dedi. Organizasyon Başkanı Necdet Alkandemir ise “Önümüzdeki yıllarda katılımın daha da çoğalacağını ve daha iyi şekilde ilerleyeceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir