Gaziantep’te elektrik akımına kapılan çocuk, 1 sene sonra hayatını kaybetti

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde ekmek almaya giden 10 yaşındaki Mehmet Çavuş Akbayram, markete giderken yoğun kar nedeniyle kopan elektrik telini fark etmedi.

Akbayram, fark etmediği elektrik teline basınca akıma kapılıp ağır yaralandı.

Komaya girdi

Olayın ardından özel bir hastaneye kaldırılan ve daha sonra komaya giren Mehmet Çavuş, özel hastanede 4 ay süren tedavisinin ardından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiş, burada da bir süre devam eden tedavinin ardından ‘yapılacak bir şey yok’ denilerek taburcu edilmişti.

Talihsiz çocuk, daha sonrasında ise ailesinin girişimleriyle Ankara’da tedavi görmeye başlamıştı.

Olaydan tam bir sene sonra hayatını kaybetti

Ankara’da tedavisi devam eden Mehmet Çavuş, dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden talihsiz çocuğun, 23 Ocak 2022’de yaşanan olaydan tam bir yıl sonra yine aynı gün olan 23 Ocak 2023’te hayata gözlerini yumması ise dikkat çekti.

Acılı aile gözyaşı döktü

Bir yıl boyunca süren tedaviye ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Mehmet Çavuş Akbayram, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gaziantep Asri Mezarlık’ta defnedildi.

Cenaze namazı öncesi ve sonrasında küçük Mehmet’in annesi Hülya, babası Hüseyin ve diğer yakınlarının gözyaşı dökerek feryat etmesi ise yürekleri sızlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir