Gaziantep’te 24 Ağustos’ta fıstık mitingi

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara – Sanayici, esnaf, çiftçi, vatandaşın sorunlarını dinleyecek olan CHP, çözüm önerilerini anlatacak. Enflasyon, emekli ve asgari ücretlilerin durumu gibi konularda hedef ve vaatlerini ifade edecek. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre; CHP iktidarında ekonomi politikasının nasıl olacağına yönelik çalışma yürütülürken yol haritası da çıkarılıyor. Alanında uzman kişilerin oluşturduğu çalışma grupları, neyin nasıl yapılacağına yönelik çalışma yürütüyor.

CHP, yerel yönetimlerin performansları ve eğitim konusunda da vatandaşın nabzını tutacak. Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek her ay bir il belediyesinde toplantı yapacak. Ekibiyle birlikte sahaya inen Milli Eğitim Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş da yaz boyunca 30 ili dolaşacak ve eğitim ile ilgili halk buluşmaları gerçekleştirecek.

Kurmayları uzmanlık alanlarında saha çalışmalarına odaklanırken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de tematik mitinglerine devam edecek. Özel’in 24 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep’te “fıstık mitingi” yapması bekleniyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir