Galler – Türkiye maçı sonrası Çağlar Söyüncü’ye şoke eden tepki! ‘Futbolda dehşet sahnesi’

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup’un 1’inci haftasında A Milli Futbol Takımı, Galler deplasmanında sahaya çıktı. Ay-yıldızlılar, zorlu müsabakadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.

A Milli Futbol Takımı’nda Vincenzo Montella’nın ilk 11’de forma şansı verdiği Çağlar Söyüncü’nün maçın son anlarında içinde olduğu pozisyon Almanya’da tartışmaları beraberinde getirdi.

A Milli Futbol Takımı’nı konuk eden Galler’de 72’nci dakikada Kieffer Moore oyuna dahil oldu. Galli futbolcu, 76’ncı dakikada Çağlar Söyüncü ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı.

Saha içerisinde yaklaşık 4 dakika boyunca tedavi uygulanan Kieffer Moore’a kenara alınmadan önce dikiş atıldı. Yıldız futbolcu daha sonra kafası sargılı şekilde oynamaya devam etti.

Yoğun yağmur altında oynanan müsabakanın 76’ncı dakikasında topa müdahalede bulunmak isteyen Çağlar Söyüncü, yanlışlıkla rakibinin suratına basmıştı. Almanlar bu pozisyona dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Öte yandan rakibine istemeden sert bir müdahalede bulunan Çağlar Söyüncü, Kieffer Moore’un tedavisi sırasında rakibinin başından bir dakika bile ayrılmamıştı. Çağlar Söyüncü, tedavisinin ardından Galli santrfordan özür dilemişti.

Alman basınından BILD, Çağlar Söyüncü’nün bu müdahalesi sonrası “Yazın en kötü faulü” başlıklı bir haber yayınladı. Haberin ayrıntılarında ise şu ifadeler kullanıldı:

“Bir futbol maçında dehşet sahnesi. Çağlar Söyüncü’nün de bu manzara karşısında şok olduğu belliydi.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir