Galatasaray’da Okan Buruk’tan sakatlık açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Keçiörengücü’nü 1-0’la geçtikleri müsabaka sonrası konuştu. Sakatların son durumu hakkında bilgi veren Okan Buruk, “Perşembe oynuyoruz ve pazar oynayacağız. Diğer takımlar salı oynadı. Bu yüzden biz bazı oyuncuları görmek istedik. Milot Rashica’yı da alacaktık ama oyun sahada kalmasını gerektirdi. Planlama dışında hastalıklar vardı. Maç öncesi Yusuf Demir hastalandı. Ben de dahil olmak üzere birçok hastalık oldu. Maçı sakatlık olmadan kazanmak önemliydi” dedi.

Okan Buruk karşılaşmaya dair, “Yine çok pozisyona girdik. 25 tane şut var, penaltı kaçırdık. Erken bir gol bulabilirdik. Son dakikada pozisyon net ofsayttı ama hakem yakalayamadı. VAR olmadığı için girse, 1-1 olabilirdi. Keçiörengücü için de kolay maç değildi. Direnmeye çalıştılar. Belli bölümlerde iyi işler yaptılar. Onları da tebrik etmek isterim” ifadelerini kullandı.

Sergio Oliveira ile Mauro Icardi hakkında gelen soruyu cevaplayan Okan Buruk, “Sergio Oliveira antrenmana başladı. İstanbulspor maçında o da kadroda olacaktır. Sadece Mauro Icardi, bizimle olmayacak. Yusuf Demir hasta ama iyileşecektir. Genel olarak toparlandık. Bir tek Mauro’yu bekliyoruz. İyileşme süreci iyi gidiyor, morali de yerinde. Onu da takıma katarsak, daha iyi olacak. Bir haftada üç maçımız var” dedi.

Son olarak sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Okan Buruk, “Genel olarak istek ve arzumuz iyi. Pazar günü dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Bıraktığımız yerden devam etmeyi planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir