Galatasaray’da Okan Buruk’tan Kadıköy’de radikal değişiklikler! Yıldız oyuncu kulübeye

Trendyol Süper Lig’de sezona 5’te 5 yaparak başlayan Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’un derbi için özel bir plan üzerinde çalıştığı öğrenildi.

RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER

Buna göre sarı-kırmızılılarda Kadıköy’de kadroda radikal değişiklikler olacak. Cim-Bom’da derbinin fiziksel olarak zorlu geçeceğini düşünen Buruk’un, Mertens’i kulübeye çekeceği belirtildi. Derbide 10 numara pozisyonuna Gabriel Sara’nın geçeceği öğrenildi.

Sara’nın öne kaymasıyla orta alanda Torreira’nın partneri olarak Berkan’ı düşünen Okan Buruk’un diğer bir seçeneği ise Kerem Demirbay olacak.

YENİ TRANSFERLER 11’DE OLACAK

Galatasaray’ın son transferleri Osimhen, Sallai ve Jakobs derbide ilk 11’deki yerlerini alacak. Çaykur Rize maçında harika oynayan ama Gaziantepspor’a karşı erteleme maçı olduğu için statü gereği forma giyemen Osimhen, Kadıköy’de takımın en önemli silahı olarak sahada yer alacak.

Nijeryalı forvet gibi Jakobs da bu maçla 11’e dönecek. Aslan’da sürpriz ise Sallai olacak. Macar futbolcuyu hazır bulan Okan Buruk, Fenerbahçe karşısında ilk 11’de görev vermeyi düşünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir