Galatasaray’da Okan Buruk yıldız oyuncunun üstünü çizdi! Gitmezse yedek kulübesine hapsolacak

Trendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonun ilk hafta mücadelesinde evinde Hatayspor’u 2-1 mağlup eden Galatasaray’da hedef Konyaspor maçı. Sarı-kırmızılı takım, 16 Ağustos Cuma akşamı yeşil-beyazlı ekibe konuk olacak.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde ilk 20 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcuların, 8’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdükleri idmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel çalışmaların yapıldığı öğrenildi. Sakatlığı bulunan Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez idmana katılmadı. Transfer görüşmeleri süren Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha ise antrenmanda yer aldı.

KÖHN’ÜN BİLETİ KESİLDİ

Teknik direktör Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın oyuncusu ile ilgili sürpriz bir karar verdi. Tecrübeli teknik adam, yıldız futbolcunun biletini resmen kesti. Okan Buruk’un, Derrick Köhn’ün performansından memnun olmadığı bildirildi. Tecrübeli hocanın, yönetimden yeni bir sol bek transferi talep ettiği vurgulandı. İddialara göre Okan Buruk, bu konuda oldukça katı. Sol bek transferi talebinin karşılanması durumunda tecrübeli hocanın, Derrick Köhn’ü yedek kulübesine hapsedeceği belirtildi.

TRANSFER ÇIKMAZDA

Rusya Premier Lig kulübü Spartak Moskova’nın, Köhn’e resmî teklif yaptığı öğrenildi. Ancak yıldız oyuncunun 2.5 milyon euroluk maaş istemesi üzerine transferin çıkmaza girdiği gelen bilgiler arasında.

CENK ERGÜN’DEN KÖHN AÇIKLAMASI
Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Derrick Köhn sorusuna şu yanıtı verdi: “Derrick Köhn ile ilgili bir transfer talebi oldu. Tarafımıza resmi teklif oldu. Oyuncunun tercihi, teklifi değerlendirmemek oldu. Köhn ile ilgili bir gelişme yok şu an.”

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir