Galatasaray’da İbrahim Hatipoğlu’ndan Kieran Trippier cevabı! ‘Sağ bek transferini açıklayacağız’

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’da sağ bek arayışları hız kesmeden devam ederken İngiliz basınından Kieran Trippier iddiası geldi. Kieran Trippier ile ilgili iddiaların ardından Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu açıklamalarda bulundu.

Kieran Trippier’in gündemde olmadığını belirten İbrahim Hatipoğlu, “Kieran Trippier gündemimizde yok” ifadelerini kullandı.

Kopenhag’dan Elias Jelert ve diğer isimlerle görüşmelerin sürdüğünü belirten İbrahim Hatipoğlu, Radyospor’a verdiği demeçte şu sözleri dile getirdi:

“Şu an görüşme halinde olduğumuz 3 sağ bek var. Bunlardan biri Kopenhag’tan Elias Jelert. Kısa sürede sağ bek transferini açıklayacağız.”

Kieran Trippier, geride kalan sezonda 39 resmi maçta forma şansı buldu. Tecrübeli sağ bek, bu müsabakalarda 1 gol attı. Kieran Trippier, takım arkadaşlarına 11 asist yaptı.

Kieran Trippier’in Newcastle United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek. 33 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Manchester City altyapısında yetişen Kieran Trippier daha sonra Barnsley, Burnley, Tottenham ve Atletico Madrid’de oynadı. Newcastle United, tecrübeli futbolcu için 2021-2022 sezonu devre arasında 14 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Kieran Trippier, İngiltere Milli Takımı’nda 54 karşılaşmada süre aldı. 33 yaşındaki sağ bek, bu müsabakalarda 1 gol attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir