Galatasaray’da Emre Kılınç kıymete bindi!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un yeni sezon kadrosu için kararsız kaldığı Emre’ye Ankaragücü bir kez daha kanca atarken, Samsunspor ise öncelikli olarak bonservisine ulaşmayı amaçlıyor. Emre için, Eyüpspor da istekli…

ANTALYALI’YA SAMSUN TALİP

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Taylan Antalyalı için ilk görüşmeyi yaptıklarını açıkladı. 28 yaşındaki futbolcu, Avusturya kampı öncesi Florya’da denenecek ve son karar verilecek. Sarı-kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Taylan, geçen sezonu Ankaragücü’nde kiralık geçirmişti.

KEREM’DEN TAVSİYELER

Cim-Bom’un Kaptanı Kerem Aktürkoğlu, kendi hikayesinden örnekler vererek, gençlere ve vazgeçmeyi düşünenlere destek oldu.

Sosyal medya hesabından seslenen sarı-kırmızılı futbolcu, “Gençlere ilham olmak için, vazgeçmek üzere olanlara bir şans daha bulabileceklerini hatırlatmak için, ailemin bana verdiği desteği, aşmak zorunda olduğum güçlükleri zihnimde tutmak için anlatmak istedim” mesajını yazarken, şunları söyledi:

“En gururlu olduğunuz anı düşünün. Gözlerinizi kapatırsınız kalbiniz yerinden çıkacak gibidir ve aklınıza o yolculuk boyunca yaşadıklarınız gelir. Tek bir karar, bir vazgeçiş veya farklı bir adım sizi o anı yaşamaktan mahrum edebilirdi. Bunu bilmek bazen çok ağır gelebilir. Ama daha sonra, iyi ki o an doğru bir karar vermişim dersiniz. Ve yolunuza daha da güçlü devam edersiniz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir