Galatasaray transfer planını belirledi! Mauro Icardi olmazsa yıldız futbolcu gündemde

Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı takımın kurmayları, Mauro Icardi transferi için büyük çaba sarf ederken bir yandan alternatif planları için de hareket ediyor. Galatasaray, Icardi’yi takımda kalması için ikna edemezse, listesine aldığı yıldız futbolcu için harekete geçecek.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER AYRILDI

Galatasaray’da sözleşmesi biten futbolculardan Emre Taşdemir, Juan Mata, Bafetimbi Gomis ve Okan Kocuk’la yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılardan ayrılan isimlerden Okan Kocuk, Samsunspor’la anlaşma sağladı. Okan Kocuk, Karadeniz temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri sona eren Milot Rashica, Mauro Icardi ve Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

ICARDI İÇİN YOĞUN MESAİ

Geride kalan sezonun başında PSG’den kiralık olarak transfer edilen ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi’nin sözleşmesi sona erdi. Sarı-kırmızlı kurmaylar, Arjantinli futbolcunun takımdan ayrılmamasını istiyor ve yoğun bir mesai harcıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

PSG’den kiralık olarak transfer edilen Mauro Icardi, Galatasaray forması ile 26 resmi karşılaşmaya çıktı. Arjantinli yıldız söz konusu maçlarda 23 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bun yanında takım arkadaşlarına da 8 kez gol pası verdi.

LUKA JOVIC LİSTEDE

Firenze Viola’nın haberine göre Galatasaray, geçtiğimiz yaz Mauro Icardi ile anlaşmadan önce Luka Jovic’i gündemine almış ancak mali şartlar nedeniyle bu transferden vazgeçmişti. Sarı kırmızılı kulüp, Luka Jovic için bir kez daha masaya oturdu.

Haberin detayında Galatasaray’ın Jovic’in menajeri Feli Ramadani ve çevresiyle tekrar temasa geçtiği ve ekonomik şartları yeniden sorduğu kaydedildi.

JOVIC AYRILMAK İSTİYOR

Luka Jovic’in bedelsiz transfer olduğu Fiorentina’da çok mutsuz olduğu ve ayrılmak için kulübe baskı yaptığı da kaydedildi. Fiorentina’nın Jovic’in tavrı ve yüksek maaşı nedeniyle bonservis konusunda da elinin zayıf olduğunun altı çizildi.

REAL MADRİD 63 MİLYON EURO ÖDEDİ

Kariyerinde Kızılyıldız, Apollon Limassol, Benfica, Eintracht Frankfurt kulüpleri olan Jovic, 2019 yazında 63 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid’e transfer oldu. Real Madrid’de beklenen etkiyi gösteremeyen Luka Jovic, 2022 yazında Fiorentina’ya bedelsiz transfer oldu.

FIORENTINA KARNESİ

Geride kalan sezonda Fiorentina forması ile toplam 50 resmi maça çıkan Luka Jovic, söz konusu maçlarda 13 kez gol atıp 5 kez de asist performansı sergiledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir