Galatasaray taraftarından tepki! ‘Neyi göstermeye çalışıyorsun Okan Buruk’

Avusturya kampında Sturm Graz’la karşı karşıya gelen Galatasaray’da taraftarlar, tecrübeli futbolculara tepki gösterdi. Sarı-kırmızılılarda ilk maçına çıkan Okan Buruk’a tercihleri nedeniyle sitem dolu mesajlar atıldı. İşte Sturm Graz – Galatasaray maçından sonra yapılan yorumlar…

G.SARAY ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Galatasaray, Sturm Graz karşısında 7’nci dakikada Oğulcan Çağlayan’ın attığı golle üstünlüğü yakaladı. Merkür Arena’da soyunma odasına 1-0 üstün giren sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda üst üste yediği goller sonrasında mağlubiyete engel olamadı. Süper Lig devinin yediği gollerde yapılan bireysel hatalar dikkat çekti.

YENİ TRANSFER ABDÜLKERİM OYNADI

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği Abdülkerim Bardakcı, Sturm Graz müsabakasına ilk 11’de başladı. Tecrübeli savunmacı, 87’nci dakikada kenara geldi. Abdülkerim Bardakcı’nın Sturm Graz’ın bulduğu goldeki hatası eleştiri topladı.

SADECE EMİN BAYRAM VE OKAN KOCUK

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, Sturm Graz mücadelesinde maça başladığı ilk 11’den sadece 2 ismi kenara almadı. Boluspor’da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Emin Bayram, 90 dakika sahada kaldı. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon Giresunspor’a kiraladığı Okan Kocuk da kenara gelmeyen bir diğer isim oldu.

GENÇLER ŞANS BULDU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Emin Bayram’ın yanı sıra diğer genç futbolculara da forma şansı verdi. Beknaz Almazbekov, Eren Aydın, Ali Turap Bülbül, Hamza Yiğit Atman, Efe Akman ve Metehan Baltacı, Sturm Graz karşısında süre aldı.

DIAGNE, GOMİS, ÖMER BAYRAM VE AYTAÇ KARA’YA TEPKİ

Sarı-kırmızılı taraftarlar sezonun ilk maçında alınan mağlubiyet sonrası oyunculara tepki gösterdi. Galatasaray’da Sturm Graz maçında etkisiz performans gösteren Mbaye Diagne, Bafetimbi Gomis, Ömer Bayram ve Aytaç Kara eleştirilen isimlerin başında geldi. İşte sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları…

“TEKRAR ETMEYE HİÇ GEREK YOK”

“Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Omar, Gomis, Emre Kılınç. Bu adamları izlemeye, denemeye, tekrar etmeye hiç gerek yok. Sal gitsin hepsini.”

“NEYİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORSUN OKAN HOCA”

“Ömer Bayram, Aytaç Kara, Taylan Antalyalı, Omar, Emre Kılınç, Diagne, Gomis’in bu takıma da, seyir zevki olarak taraftara da verecekleri fazla bir şey olmadığı açık. Daha neyi deniyor, neyi göstermeye çalışıyorsun Okan Hoca.”

“BU LİG DİAGNE VE GOMİS’LE GİTMEZ”

“En önemlisi bu takıma 6, 8, 10 numara pozisyonu kadar forvet de lazım. Bu lig Diagne ve Gomis’le gitmez.”

“HALI SAHADA BİLE OYNAYAMAZ”

“Olumsuz yanlar; Taylan Antalyalı, Aytaç Kara orta ikilisi sezon boyu hiçbir resmi maçta olmamalı. Emre Kılınç rotasyonda en geride kalır. Oğulcan Çağlayan rotasyona giremez. Sağ kanadımız kötü. Mbaye Diagne, Bafetimbi Gomis beraber halı sahada bile oynayamaz.”

“BENİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ”

“Beni en çok Hamza Akman heyecanlandırıyor, çok yetenekli. Ayrıca Mbaye Diagne ve Bafetimbi Gomis çift forveti beni dehşete düşürdü.”


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir