Galatasaray, Angelino transferini KAP’a bildirdi! İspanyol yıldız İstanbul’da

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yaptı. Sarı-kırmızılılar, Leipzig forması giyen Angelino’nun transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel Futbolcu Jose Angel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

Uçaktan açıklama yapan İspanyol yıldız, Galatasaraylı taraftarlara mesaj gönderdi: “Merhaba, Galatasaray taraftarı, aranıza katılacağım için çok heyecanlıyım. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşmek üzere…”

İSTANBUL’A GELDİ

Fanatik’ten Yakup Çınar’ın haberine göre; İspanyol yıldız saat 16.30’da Sportif Başkanvekili Erden Timur ile birlikte İstanbul’a geldi.

OKAN BURUK’UN GÖZDESİ

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un sol bek için öncelikli tercihinin Angelino olduğu iddia edilmişti. 20 Ekim 2020’de Okan Buruk yönetimindeki Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu’ndaki ilk maçında Leipzig ile deplasmanda karşı karşıya gelirken Angelino, ilk yarıda attığı 2 golle maça damga vurmuş ve Alman ekibinin mücadeleden 2-0’lık sonuçla galip ayrılmasını sağlamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir