Fenerbahçe’nin yıldızı Miguel Crespo rekor kırdı! Tam 17 top

Fenerbahçe , Kayserispor’u 2-0 mağlup ederek Konya yenilgisinin yaralarını sardı. Sarı-Lacivertliler’de Miguel Crespo, adeta maçın gizli kahramanı oldu.

TAM 17 SAHİPSİZ TOP KAZANDI

25 yaşındaki futbolcu, bu sezon ligde ilk kez 11’de şans bulduğu mücadelede adeta orta sahaya hükmetti. Arao ile birlikte iyi bir uyum yakalayan Crespo, sahada kaldığı 79 dakika boyunca Kayserili oyunculara adeta nefes aldırmadı. Miguel Crespo, tam 17 sahipsiz top kazanarak bu alanda lig rekoru kırdı.

İSTATİSTİKLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Portekizli futbolcu, girdiği 21 ikili mücadelenin 13’ünü, 2 hava topu mücadelesinin 2’sini de kazandı. 25 yaşındaki oyuncu 2 çalım denemesinde başarı sağladı, 3 top kaptı ve tam 6 kez faulle durduruldu.

‘FORMAYI KİMSEYE VERMEM’ MESAJI

Miguel Crespo ayrıca 2 de şut pası verdi. Portekizli yıldız, bu performansıyla, kendisine bu sezon fazla şans vermeyen hocası Jorge Jesus’a adeta, “Formayı kimseye vermem” mesajını gönderdi. Jesus da öğrencisinin futbolundan fazlasıyla memnun kaldı.

GEÇEN SEZONUN YILDIZI
Fenerbahçe’de geçen sezon göstermiş olduğu performans ile taraftarın sevgilisi olan Miguel Crespo, orta sahanın değişmez ismi olmuştu. Geçen yıl Galatasaray derbisinde son dakikalarda Fenerbahçe’yi zafere götüren golü atmıştı. Crespo geçen sezon çıktığı 30 resmi maçta 3 kez rakip fileleri sarstı ve takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. Portekizli futbolcunun şu anki değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir