Fenerbahçe’nin kiraladığı Berisha, Augsburg’ta şov yapıyor! Müthiş performans

 

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus’un talimatı doğrultusunda kadroda düşünülmeyen isimler ile yolları ayırdı. Geçen sezon beklenen performansı sergileyemeyen Mergim Berisha bu isimler arasında yer aldı. Transfer sezonunda hücum bölgesine birçok yıldız isim ekleyen sarı-lacivertliler, performansı düşük kalan 24 yaşındaki oyuncuyu, Bundesliga ekiplerinden Augsburg’a kiraladı.

‘FENERBAHÇE’DE MUTLU DEĞİLDİM’

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe’ye Jorge Jesus’un gelmesiyle kadroda yer bulmakta zorlanan Alman futbolcu, “Fenerbahçe’de mutlu değildim. Ama Fenerbahçe’ye giderek kötü bir karar vermedim, bu adımımdan dolayı pişman olmadım. Çünkü orada da iyi deneyimler yaşadım. Yine de benim yapmak istediğim şey gayet açıktı” ifadelerini kullandı.

 BUNDESLİGA’DA 1 GOL, 1 ASİST

Takıma katıldığı süreçten bu zamana kadar 3 lig maçına çıkan Alman futbolcu, 1 kez rakip fileleri sarstı. Bunun yanında takım arkadaşlarına 1 defa gol pası verdi. Fenerbahçe’de performansı ile eleştirilen Berisha, yeni takımında her geçen gün başarısını arttırıyor. Berisha milli arada Avusturya temsilcisi Austria Lustenau’yla yapılan maçta yaptığı şovla da dikkat çekti.

BAYERN MÜNİH’E GALİBİYET GOLÜ

Bundesliga’nın 7’nci haftasında Augsburg, Bayern Münih’i ağırladı. Mergim Berisha bu karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Tecrübeli futbolcu müsabakanın 31’inci dakikasında Kimmich’e yaptığı sert faul sonrası sarı kartla cezalandırıldı. 24 yaşındaki forvet, 59’uncu dakikada Bayern Münih ceza sahası içinde yaşanan karambolde sahneye çıktı ve takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Golcü futbolcu maçtan sonra yaptığı açıklamada “Bayern Münih gibi takımlara karşı atılan goller unutulmaz goller olur” ifadesini kullandı. Öte yandan Alman basınında Berisha’nın takıma adaptasyon konusunda problem yaşamadığı belirtilirken, “Berisha, Bayern maçı öncesi verdiği sözü tuttu” denildi.

52 DAKİKADA TAM 4 GOL

Augsburg, milli araya girilirken Austria Lustenau ile hazırlık maçı oynadı. Müsabakaya ilk 11’de başlayan Berisha, karşılaşmaya damgasını vurdu. Sahada 62 dakika yer alan Mergim Berisha, 52. dakikaya kadar tam 4 gol attı. Berisha yüksek formuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Oynanan maçta Augsburg 5-2’lik skorla galip ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir