Fenerbahçe’nin çılgın transfer planı! İtalyanlar duyurdu: 10 milyon euro + Joao Pedro

Süper Lig’de şampiyonluk ve Konferans Ligi’nde de başarılı bir tablo oluşturmak isteyen Fenerbahçe, transfer dönemine adeta fırtına gibi girdi. Yıldız futbolcuları renklerine bağlayan sarı-lacivertliler şimdi de rotasını İtalya’ya çevirmiş durumda.

SZYMANSKI VE BECAO’DA BONSERVİS ÖDENDİ

Fenerbahçe, Arda Güler’in ayrılmasının ardından on numara pozisyonunu Sebastian Szymanski ile güçlendirdi. Sarı-lacivertliler, Polonyalı orta saha ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sebastian Szymanski’nin transferi için Dinamo Moskova’ya 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Attila Szalai’ye transfer görüşmeleri için izin veren sarı-lacivertliler, stoper tandemine Rodrigo Becao’yu dahil etti. Süper Lig devi, Brezilyalı stoperle 5 yıllık anlaşma konusunda mutabık kaldı. Rodrigo Becao için Udinese’ye 8 milyon 300 bin euro bonservis ödendi.

BONSERVİSSİZ YILDIZLAR TAKIMA KATILDI

Fenerbahçe bu sezon transferde bonservisi olmayan yıldızları da tercih etti. Süper Lig devi, Rangers’tan ayrılan Ryan Kent’i kadrosuna kattı. Strasbourg ile sözleşmesi biten Alexander Djiku savunma kurgusuna eklendi. Ajax’tan ayrılan Dusan Tadic’le anlaşma sağlandı. Eyüpspor’dan Umut Nayir bedelsiz olarak takıma katıldı. Inter’le sözleşmesi sona eren Edin Dzeko bir diğer yeni transfer oldu.

Sarı-lacivertliler, geleceğe yatırım hamlesi olarak Marsilya’dan Bartuğ Elmaz’ı da kadrosuna kattı. 20 yaşındaki orta saha için 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödendi. Süper Lig devinde geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen İrfan Can Eğribayat ve Gustavo Henrique’nin de bonservisi alındı.

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe, bir transfer için daha harekete geçti.

İTALYANLAR DUYURDU

İtalya’nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Serie A ekiplerinden Lecce’nin kaptanı Morten Hjulmand için çılgın bir transfer planı hazırladı.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

İddialara göre Fenerbahçe, Danimarklalı futbolcu için 10 milyon euro ve artıdan Joao Pedro’yu gözden çıkardı. Ancak transfer oldukça karmaşık.

Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Joao Pedro, yıllık yaklaşık 2 milyon euro kazanıyor ve bu miktar Lecce’nin karşılayabileceğinden yüksek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir