Fenerbahçe’de sakatlıkların son durumu belli oldu! Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Attila Szalai, İrfan Can Kahveci…

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda oynadığı Dinamo Kiev maçı sonrası birçok futbolcuda sakatlık tespit edildi. Sarı-lacivertliler konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve futbolcuların son durumunu açıklamıştı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler yer almıştı:

“Dinamo Kiev ile oynadığımız maçta sakatlanan oyuncularımızın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan değerlendirmelerinde; Ferdi Kadıoğlu’nda kasıkta zorlanma, İrfan Can Kahveci’de darbeye bağlı zorlanma, Joshua King’de burkulma, Altay Bayındır’da da diz travması tespit edilmiştir. Bu oyuncuların dışında Joao Pedro’da ise üst adale yırtığı saptanmıştır. Futbolcularımızın tedavisine başlanmıştır.”

Sarı-lacivertlilerde Slovacko maçı öncesi son durum belli oldu…

Fenerbahçe’de teknik heyet diz travması geçiren Altay Bayındır’ın Slovacko ile oynanacak ilk maçda riske edilmesi beklenmiyor. Sarı-lacivertlilerde tecrübeli file bekçisi bugün yapılan antrenmanda da yer almadı. Fenerbahçe’nin Slovacko ile oynayacağı ilk maçta kaleyi Ertuğrul Çetin’in koruması bekleniyor.

İrfan Can Kahveci’nin sakatlığı nedeniyle Slovacko karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi. Ferdi Kadıoğlu’nun da Altay Bayındır gibi riske edilmeme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi. Joshua King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş’ın da sakatlıklarının devam ettiği belirtildi.

Fenerbahçe’de sağlık heyetinin Altay Bayındır’ı Süper Lig’deki ilk maça yetiştirmeyi planladığı ve bu nedenle Slovacko maçında riske etmeyeceği öğrenildi.

Attila Szalai’nin ise ağrıları nedeniyle bugün gerçekleştirilen antrenmanda yer almadığı kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir