Fenerbahçe yenilgisi sonrası Barcelona’da Jasikevicius krizi! Görüntüleri olay yarattı

EuroLeague’deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, 28. haftada Barcelona karşısında 81-73’lük skorla parkeden galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko’nun 17 sayıdan geri geldiği maçın ardından Barcelona’da başantrenör Sarunas Jasikevicius krizi çıktı.

FENERBAHÇE 17 SAYIDAN GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe Beko – Barcelona maçına hızlı başlayan taraf konuk takım oldu. Hücumda etkili olan Barcelona, 3. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 6-16. Hücumda zorlanan Fenerbahçe, ilk çeyrekte son dakikaya girilirken 17 sayı geriye düştü. Buna rağmen pes etmeyen sarı-lacivertli ekip, salondan 81-73 galip ayrıldı.

“MAÇIN YÖNÜNÜ F.BAHÇE’YE ÇEVİRDİ”

Barcelona Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Fenerbahçe Beko’nun galibiyetinde Wilbekin’in üçlüğünün önemini vurguladı. Başarılı başantrenör açıklamasında, “Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Fiziksel üstünlükle maçı döndürdüler diyebilirim. Maça iyi başladık ama ikinci çeyrekte yaptığımız top kayıpları bizi zorladı. Son çeyrekte toparladık, oyunu kazanma şansımız yüzde 50’ye geldiğinde Wilbekin’in üçlüğü maçın yönünü Fenerbahçe’ye çevirdi” dedi.

ÜST ÜSTE 3 YENİLGİ

İspanya’da Zaragoza’ya kaybeden Barcelona, EuroLeague’in çift maç haftasında da umduğunu bulamadı. Katalan ekibi önce Olympiakos’a ardından ise Fenerbahçe Beko’ya mağlup oldu.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Perşembe günü, Barcelona başantrenörü Sarunas Jasikevicius’un Yunanistan’da bir partiye katıldığı video sosyal medyada gündem oldu. Litvanyalı koç, eşi Anna Douka-Jasikevicius ve teknik ekibinde bir isim ile katıldığı partide eğlenirken görüntülendi. Barcelona’nın üst üste 3 yenilgi alması sonrası Litvanyalı çalıştırıcının görüntüleri olay yarattı.

Katalan ekibinin başantrenörü Olympiakos yenilgisi sonrası tüm oyuncularına Çarşamba günü izin vermişti. Bu aranın ardından takım Fenerbahçe maçı için İstanbul’a geldi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

KULÜP DURUMDAN RAHATSIZ

Mundo Deportivo’nun aktardığı bilgilere göre Barcelona, Jasikevicius’un davranışlarından memnun değil. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Barcelona’nın Fenerbahçe’ye de yenilmesi ve üst üste 3 maçtan mağlubiyetle ayrılması kulüp yönetimini rahatsız etti.

OYUNCULAR BIKMIŞ DURUMDA

İddialara göre Jasikevicius’un oyuncularıyla arasında da problemler var. Takımdaki bazı isimler Litvanyalı antrenörün taleplerinden ve davranışlarından bıkmış durumda.

GELECEĞİ BELİRSİZ

Barcelona’da Jasikevicius’un geleceği de belirsizliğini koruyor. Her ne kadar yönetim ve basketbolcularla arasında sorun olsa da sözleşmesinde Euroleague’i kazanırsa kontratının otomatik olarak yenileneceğine dair bir madde bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir