Fenerbahçe, Galatasaray’ın eski yıldızını transfer ediyor! Çin’den Türkiye’ye geliyor

Fenerbahçe Opet’ten flaş bir transfer hamlesi geldi. Sarı-lacivertlilerin kariyerini Çin’de sürdüren eski Galatasaraylı voleybolcu ile anlaşma aşamasında olduğu ortaya çıktı. Volleynews’in haberinde Melissa Vargas’ın da Fenerbahçe’ye geri dönmeye hazırlandığı kaydedildi.

Zoran Terzic yönetimindeki Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi’nde Eczacıbaşı Dynavit, Türk Hava Yolları ve VakıfBank’ın gerisinde kalmasının ardından takıma takviye yapma kararı aldı.

MELISSA VARGAS DÖNÜYOR

Sarı-lacivertliler bu doğrultuda kadrosuna genç oyuncu Melissa Vargas’ı dahil edeceği kaydedildi. 1999 doğumlu pasör çaprazını sezon başında Çin’e gönderen sarı-lacivertlilerin Melissa Vargas’ı yeniden kadrosuna katmaya hazırlandığı belirtildi.

Fenerbahçe Opet’in Spor Toto Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Kupası’nın finalinde VakıfBank’ı 3-0 geçtiği maçın ardından Ali Koç açıklamalarda bulunmuştu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamasında, “Daha Melissa Vargas gelecek” ifadelerini kullanmıştı.

Sırbisan Milli Takımı’nın kadrosuna dahil etmek istediği Melissa Vargas geçtiğimiz yıl Türk vatandaşlığına geçmişti. Melissa Vargas açıklamasında, A Milli Kadın Voleybol Takımı formasını giymek için sabırsızlandığını ve Türk Milli Takımı için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etmişti.

HRISTINA VUCHKOVA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Volleynews’te yer alan habere göre; Fenerbahçe Opet, Beijing BAIC Motor’da forma giyen Hristina Vuchkova ile transfer için anlaşma sağladı. Bulgar oyuncunun ocak ayından itibaren sarı-lacivertli formayı giyeceği kaydedildi.

CSKA Sofia’da voleybol kariyeri başlayan Hristina Vuchkova daha sonra sırasıyla Levski Sofia, Norda Foppadedretti Bergamo, Telekom Bakü, Liu Jo Modena, Nilüfer Belediyespor, Galatasaray, Türk Hava Yolları, VC Maritza, PTT Spor ve Imoco Volley formaları giydi.

GALATASARAY’DAN HEIDY CASANOVA SÜRPRİZİ

Volleynews’te yer alan haberde; Galatasaray HDI Sigorta’nın da Beijing BAIC Motor forması giyen Heidy Casanova ile ilgilendiği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların Heidy Casanova ile henüz bir anlaşma sağlayamadığı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir