Fatih Karagümrük, Pirlo ile yola devam edilmeyeceğini açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, flaş bir karar aldı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, İstanbul temsilcisi teknik direktör Andrea Pirlo ile yollarını ayırma kararı aldı.

Karagümrük’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sene devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonuna kadar izin verdik.

Kulübümüz bu süreci en etkili şekilde kullanarak, öncelikle kalan üç maçını da kazanmak için çalışacak ve aynı zamanda yeni sezon için en doğru planlamayı yapacaktır.

Andrea ile geçirdiğimiz bir sezondan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtir ve kulubümüze kattıklarından dolayı teşekkür eder, gelecekte ona ve ekibine başarılar dileriz.”

PIRLO’NUN KARAGÜMRÜK PERFORMANSI

Süper Lig’de takımının başında 31 maça çıkan Andrea Pirlo, 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 44 yaşındaki teknik adam, Türkiye Kupası’nda ise 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Sezon başında Fatih Karagümrük’le 1 yıllık sözleşme imzalayan Andrea Pirlo, Süper Lig’in 35. haftasındaki Trabzonspor karşılaşmasından önce geleceği ile ilgili, “Hala maçlara odaklıyım. Bunları en iyi şekilde bitirip, geleceğimle ilgili kararı vereceğim” sözlerini kullanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir