Erdoğan: Avrupa ülkelerinde durum bizden daha vahim

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Milletimiz markette, pazarda alışık olmadığımız derecede yüksek fiyatlarla karşılaşmaktadır. Avrupa ülkelerinde durum bizden daha vahim,” dedi.

SİYASET 06.04.2022 18:31

Erdoğan: Avrupa ülkelerinde durum bizden daha vahim

Abone Ol google-news

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekillerini topladı.

AKP’li vekillere konuşan Erdoğan, “Ya ülkemizi faiz ve enflasyon sarmalına sokup işsizliği artıracaktık ya da yeni bir paradigmayı hayata geçirecektik. Biz ikincisini tercih ettik,” dedi.

Erdoğan, “Milletimiz markette, pazarda alışık olmadığımız derecede yüksek fiyatlarla karşılaşmaktadır. Avrupa ülkelerinde durum bizden daha vahim,” ifadelerini kullandı.

“Bu Ramazan ayında da maalesef Rusya Ukrayna savaşının yol açtığı, siyasi, ekonomik insani trajedilerin burukluğu içinde girdik. Sağlık hizmetleri yanında kamu düzeni, istihdam, üretim, ihracat gibi alanlarda gösterdiğimiz güçlü performansla ülkemizi küresel kriz ikliminden ayrıştırdık. Gelişmiş ülkelerin dahi sarsıntılar yaşadığı dönemden Türkiye’nin güçlenerek çıkması çok çok önemli başarıdır. Hamdolsun salgın tehdidini büyük ölçüde geride bıraktık. İnşallah yakında tüm izlerini süreceğiz.” dedi.

Ayrıntılar geliyor…

Günün Önemli Manşetleri

Video haberler için YouTube kanalımıza abone olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir