Elias Jelert: Çok heyecanlı hissediyorum!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’ın Kopenhag’dan kadrosuna kattığı Elias Jelert suskunluğunu bozdu. Danimarkalı sağ bek, Galatasaray’ın resmi YouTube hesabına açıklamalarda bulundu.

Çok mutlu olduğunu belirten Elias Jelert, “Çok mutluyum. Bir an önce taraftarlarla karşılaşmak ve onlara ‘merhaba’ demek istiyorum” diye konuştu.

Transfer sürecini anlatan Elias Jelert, “3 hafta önce duydum ama menajerimin bana söylememesi gereken şeyler vardı. O sürecin sonucunda da sağlık kontrolleri oldu. Bugün takımla birlikte buradayım ve çok heyecanlıyım” dedi.

Kopenhag döneminde Galatasaray’a karşı RAMS Park’ta oynanan maça dikkat çeken Elias Jelert, “Çok heyecanlı hissediyorum. RAMS Park’ta oynadığım zaman taraftarları gördüm. Şimdi onlar için oynayacağımı için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Victor Nelsson’un kendisine yardımcı olacağını vurgulayan Elias Jelert, “Nelsson milli takımdan arkadaşım. beni çok iyi karşıladı. 3 senedir de burada. Birçok sorumu soracağım ve bana yardımcı da olacaktır” açıklamasını yaptı.

Son olarak taraftara seslenen Danimarkalı futbolcu, “Sizler için oynamayı dört gözle bekliyorum. Çok büyük bir taraftar olduğunuzu biliyorum. En kısa zamanda Cimbom yapmak istiyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir