Dursun Özbek, Mauro Icardi’nin reddettiği teklifi açıkladı! ‘Yıllık 40 milyon euro’

Sarı-kırmızılı takım, yeni transferleri Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Cedric Bakambu, Angelino ve Halil Dervişoğlu için Rams Park’ta imza töreni düzenledi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, tören öncesi yaptığı açıklamada Mauro Icardi’nin reddettiği teklifi açıkladı.

“MUTLUYUZ GURURLUYUZ”

“Değerli Galatasaraylılar, sevgili kardeşlerim, bugün futbol takımımıza yeni katılan oyuncularımızın imza töreni ve yeni sezon açılışımızı vesilesiyle bir aradayız. Cumhuriyet’in 100. yılında, şampiyon olmak en çok Cumhuriyet’in yüzü Galatasaray’a yakışır demiştik. Bu hedefe ulaştık, mutluyuz, gururluyuz. “

“EN KISKANILAN KULÜBÜZ”

“Değerli kardeşlerim, sizin desteğinizle bugün Türkiye’nin en çok kıskanılan, gıpta ile bakılan kulübü Galatasaray olmuştur.”

“BİZİM YERİMİZ ORASI…”

“Ben ve arkadaşlarımız göreve geldiğimizden beri bu anı paylaşmak için çalıştık değerli kardeşlerim. Amacımız Galatasaray’ı birlik ve beraberlik içinde eskiden olduğu gibi Avrupa’nın tepesine çıkarmak. Çünkü bizim yerimiz orası… Türkiye’nin ilklerini başarmış Galatasaray’a zirvede olmak her zaman yakışmıştır, bundan sonra da yakışacaktır. Türk olmayan takımları birer birer yeneceğiz. Stadımızda yine Avrupa şampiyonluğunu kutlayacağımız günlerin en kısa zamanda gelmesi dileğiyle yaşasın Galatasaray…”

ICARDI SÖZLERİ

Dursun Özbek, “Mauro Icardi, 40 milyon Euro’luk maaşı reddetti. Bizim 10 milyon euro’luk teklifimizi kabul etti, bunun 4 milyon Euro’sunu sponsorlar karşılayacak. Başarılı geçen sezonun ardından bir plan dahilinde çalışmalarımıza devam ediyor. Hamlelerimiz sadece ülkemizde değil tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor. Kendisi bu konularda isminin geçmesini istemese de Erden kardeşim ve Nef Ailesi başta olmak üzere tüm sponsorlarımız, imkansız deneni başarmak için yanımızda oldular. Sağ olsunlar, var olsunlar.” sözlerini ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir