Dünya Kupası’nda günün programı

Dünya Kupası’nda gruplardaki final haftasına girildi. A ve B Grubu’nda kritik 4 maç oynanacak. A Grubu’nda Ekvador ile Senegal gruptan çıkma adına sahaya çıkacak. Ekvador ilk maçta ev sahibi Katar’ı 2-0 mağlup etmişti. Enner Valencia önderliğindeki Ekvador ikici maçında ise Hollanda ile 1-1 berabere kalmıştı. Ekvador’un turnuvadaki 3 golünü de Enner Valencia kaydetti. Öte yandan Senegal ilk maçta Hollanda’ya son dakikalarda yediği gollerle 2-0 mağlup olmuştu. Senegal, Katar ile oynadığı maçı 3-1 kazanmıştı. Ekvador’a gruptan çıkmak için 1 puan yeterli olacak. Senegal’in ise galibiyetten başka çaresi yok.

A Grubu’nda oynanacak karşılaşmalar saat 18.00’de başlayacak. Ekvador-Senegal karşılaşması TRT 1 ekranlarından Hollanda-Katar mücadelesi ise TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Dünya Kupası B Grubu’nda Galler-İngiltere ve İran-ABD maçları oynanacak. İngiltere 6-2’lik İran galibiyetinde sonra ABD ile 0-0 berabere kaldı. Galler ise ilk maçta ABD ile 1-1 berabere kalmış son maçında ise İran’a 2-0 mağlup olmuştu.

İngiltere’ye gruptan çıkması için 1 puan yeterli olacak. Galler’in ise futbol mucizesine ihtiyacı olacak. Galler’in İngiltere’yi farklı mağlup etmesi ve İran-ABD mücadelesinin berabere bitmesi gerekecek.

Grubun diğer maçında İran ile ABD karşılaşacak. Karşılaşmadan galip ayrılan taraf adını son 16 turuna yazdıracak.

B Grubu’ndaki karşılaşmalar saat 22.00’de oynanacak. Galler-İngiltere mücadelesi TRT Spor Yıldız’dan İran-ABD maçı ise TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir