Donald Trump: Seçilirsem UFO’lara ait yeni görüntüleri yayınlayacağım

Haber Merkezi

ABD seçimleri yaklaşırken adayların vaat kampanyaları da devam ediyor.

Seçimin en tartışmalı adayı olan eski ABD Başkanı Donald Trump, ilginç vaatlerine yenilerini ekledi.

“PENTAGON’U UFO GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLAMAYA TEŞVİK EDER MİSİNİZ”

Trump’ı programına konuk eden yayıncı Lex Fridman, “Pentagon birkaç UFO videosu yayınladı, savaş pilotlarından anekdotlar var. İnsanlar daha fazla görüntünün yayınlanmasını istiyor. Siz Pentagon’u bu konuda teşvik eder misiniz?” sorusunu yöneltti.

YENİ UFO GÖTÜNTÜLERİNİ YAYINLAMAYA HAZIR

Trump ise hızla cevap vererek, “Evet, kesinlikle yaparım. Bunu yapmak zorundayım. Bunu çok isterim.” dedi.

Bu, Trump’ın UFO’lardan ilk kez bahsetmesi değil.

Trump, daha önce Logan Paul ile yaptığı bir podcast yayınında, başka gezegenlerde yaşam olabileceğini belirtmiş, ancak bununla ilgili tam bir inanca sahip olmadığını ifade etmişti.

“KENNEDY SUİKASTI BELGELERİ KONUSUNDA BASKI ALTINDAYIM”

UFO’ların dünyaya ulaşabilecek teknolojiye sahip olup olmadıkları sorulduğunda Trump, “İnanan biri miyim? Hayır, bunu söyleyemem. Ancak ciddi insanlar bana, gökyüzünde çok tuhaf şeyler gördüklerini söylüyorlar.” şeklinde konuştu.

Trump, eski Başkan John F. Kennedy’nin 1963’teki suikastı ile ilgili belgeleri açıklama konusunda da baskı gördüğünü söyledi.

“Kennedy konusunda da baskı altındayım. Çok belge açıkladım, ancak bazı insanlar bana bu belgeleri tamamen açıklamam için yalvardı. Ama çok erken bir tarihte bunu yapacağım.” dedi.

“EPSTEIN BELGELERİNİ AÇIKLAMAKTA SAKINCA GÖRMÜYORUM”

Ayrıca, cinsel suçlardan hüküm giymiş Jeffrey Epstein ile ilgili daha fazla belgeyi açıklama isteğinde olduğunu belirten Trump, “Ben Epstein’ın adasına gitmedim, neyse ki. Ama birçok kişi gitti.” dedi.

Kennedy dosyalarının Epstein dosyalarından farklı olduğunu vurgulayan Trump, “Kennedy olayı çok eski. Bazı insanlar için tehlikeli olabilir. Ancak Epstein ile ilgili belgeleri açıklamakta bir sakınca görmüyorum.” ifadelerini kullandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir