Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sincan mitinginde açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan’ın açıklamaları özetle şöyle: Sincan’a geldik. Sayı 135 bin… Sincan pazara gümbür gümbür gidiyor. Bugün Ankara bir başka güzel. Bugün başkentimiz bir başka coşkulu. Büyük Ankara mitingine adeta kaldığımız yerden devam ettik. 15 Temmuz’un kahramanı Ankara yine farkını gösterdi. Biz bu millete aşık olmayalım da ne yapalım… Biz bu millet için canımızı dişimize takmayalım da ne yapalım. Ankara vesayetcisinden darbecisine üzerimize yürüyenlere karşı yanımızda yer aldı. 

‘Bay Bay Kemal kasetle geldi’

Bay Bay Kemal kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı. Nasıl bıraktı? O da herhalde yarın bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar. Bundan sonra Bay Bay Kemal’e fırıldak da diyebiliriz. 

Bu tarih insanımıza kurulan sinsi tuzakları bir kez daha bozma tarihidir. Ankaramıza tarih yazmak yakışır. Kandil’deki teröristler talimat veriyor. Bunlar ile el ele omuz omuza yürüyorlar mı? Bay Bay Kemal ve avanesini pazar günü sandıklara gömüyor muyuz? 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir