CANLI | Fenerbahçe’de ayrılık resmileşiyor! Emre Mor’un yeni takımı belli oldu

Trendyol Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ligde 4. haftaya giriş yapılacakken ekipler çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. İşte gündeme gelen son isimler…

09:3229 Ağustos 2024

GALATASARAY’DA GÜNDEM HERMOSO! TRANSFERDE BÜYÜK ENGEL

Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Galatasaray’da transfer operasyonu başlatıldı…

Takvim’in hberine göre sol bek, orta saha ve stoper takviyesini gündemine alan Galatasaray’ın sıcak temas halinde olduğu isimlerden birisi Mario Hermoso oldu.

Bonservisi elinde olan İspanyol savunmacı ile ilk teması geçtiğimiz hafta kuran ve transferde mesafe kateden yönetim, Şampiyonlar Ligi şoku sonrası frene bastı.

TRANSFER OLDUKÇA ZORA GİRDİ

30 milyon Euro’ya yakın bir gelirden olan Galatasaray, Hermoso’nun istediği yıllık maaşı karşılamada artık çok zorlanacak.

Ayrıca yıldız futbolcunun Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir takıma gitmek istediği, bu nedenle de transferin zora girdiği belirlendi.

09:3129 Ağustos 2024

FENERBAHÇE İMZAYA ÇOK YAKIN! SOFYAN AMRABAT BİTİYOR

Orta sahaya takviye için harekat başlatan Fenerbahçe yönetimi, İtalyan ekibi Fiorentina’da forma giyen Sofyan Amrabat transferinde sona yaklaştı.

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun çok istediği, bu yüzden de yönetim tüm şartlarını zorladığı Sofyan Amrabat’ta mutlu son yakın.

RAKAMDA ÇOK AZ BİR FARK KALDI

Fenerbahçe Yönetimi’nin büyük yol aldığı, rakamı istediği tutara getirmek için çok az bir fark kaldığı bildirildi. Amrabat transferinin de birkaç gün içinde sonlanacağı öğrenildi.

Tecrübeli futbolcu geçen sezon Manchester United’da lig, kupa ve Avrupa’da 30 maça çıkarken, bu sezon ise Fiorentina formasını 2 lig maçında 180 dakika, Konferans Ligi mücadelesinde ise 25 dakika terletti. Amrabat, Fas Milli Takımı’nda ise 48 maçta görev yaptı.

09:3029 Ağustos 2024

FENERBAHÇE EMRE MOR’U GÖNDERDİ! İŞTE YENİ TAKIMI

Jose Mourinho’nun üstünü çizdiği isimlerden biri olan Emre Mor’un yeni takımı belli oluyor…

Sabah’ın haberine göre Çaykur Rizespor, 27 yaşındaki futbolcunun kiralanması için imzaya en yakın kulüp oldu.

Kontratının son yılına giren Mor’un satın alma opsiyonlu kiralık olarak Rizespor’a transfer olacağı bildirildi.

TAKASTA KULLANILACAĞI İDDİA EDİLİYORDU

Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları kapsamında Emre Mor’u takasta kullanabileceği iddia edilmişti. Özellikle Kasımpaşa’dan Yasin Özcan için harekete geçmeye hazırlanan Fenerbahçe’nin kadroda düşünülmeyen isimlerden Serdar Aziz ve Emre Mor’un yanı sıra altyapıdan 1 ya da 2 ismi kiralık olarak Kasımpaşa’ya önerebileceği belirtiliyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir