CANLI ANLATIM | Gran Canaria – Türk Telekom

Gran Canaria, 7Days Eurocup Final mücadelesinde Türk Telekom’u konuk edecek. Dev final Gran Canaria Arena’da oynanacak. Heyecan dolu maçı Sasa Pukl, Rain Peerandi ve Adar Peer hakem üçlüsü yönetecek. Gran Canaria – Türk Telekom müsabakası 22.00’de başlayacak.

Karşılaşmanın canlı anlatımını SKORER üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

GRAN CANARIA – TÜRK TELEKOM: 0-0 (MAÇ BAŞLAMADI)

TÜRK TELEKOM’UN FİNAL YOLU

Eurocup normal sezonunda B grubunu 13 galibiyet ve 5 yenilgiyle tamamlayan temsilcimiz Türk Telekom, grubu finaldeki rakibi Gran Canaria’nın arkasında ikincilikle bitirerek Son 16 biletini almıştı.

Son 16’da Brescia’yı konuk eden Türk Telekom, maçı 77-69’la kazanmış ve adını çeyrek finale yazdırmıştı. Çeyrek finalde ise bu sefer evinde Alman temsilcisi ratiopharm Ulm’ü konuk eden koç Erdem Can’ın ekibi, son çeyrekteki müthiş performansıyla sahadan 86-76 galip ayrılmış ve yarı final biletini cebine koymuştu.

Yarı finalde ise geçtiğimiz hafta Prometey’in konuğu olan Türk Telekom, kıran kırana geçen son bölümün ardından maçı 74-76 kazanmış ve adını finale yazdırmıştı.

Gran Canaria ve Türk Telekom, normal sezonda 2 kez kozlarını paylaştılar. Temsilcimizi deplasmanda 81-88, iç sahada ise 89-79 mağlup eden Gran Canaria, 2 maçtan da sahadan galip ayrılmayı başarmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir