Büyük Birlik Partisi’nden bakanlık beklentisine ilişkin açıklama: Öyle bir pazarlık içinde değiliz

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kaldı…

Hem Cumhur hem de Millet İttifakı bu yönde çalışmalarını sürdürüyor.

Bilindiği üzere Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken Millet İttifakı’nın adayı da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştu.

Deprem felaketinin gölgesinde girilecek olan seçimlerle ilgili Ensonhaber de, YouTube kanalında yaşanan süreçleri değerlendirmek üzere Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’yı konuk etti.

“Bakanlık beklentimiz yok”

İlker Koç’un sunumuyla yayınlanan Gündem Özel’in konuğu olan Alfatlı’ya, “Bu seçimde Cumhur İttifakı’nın iktidar olması durumunda Büyük Birlik Partisi’nin herhangi bir bakanlık beklentisi olabilir mi?” diye soruldu.

Alfatlı ise böyle bir beklentilerinin olmadığını, yalnızca milletin sorunlarını merkez alarak yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışı sergilediklerini söledi.

“Yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışı sergiliyoruz”

Alfatlı’nın konuya ilişkin ifadeleri şöyle:

“Bizim tek bir meselemiz var. Rahmeli şehidimiz Muhsin başkanımızın da dediği gibi, Anadolu insanının iktidara uzanan eli olmak istiyoruz. Yapıcı ve yol gösterici bir muhalefet anlayışı sergiliyoruz. EYT konusunda partimizin ve genel başkanımızın ciddi emeği vardır. Ücretli öğretmenler, taşeron işçiler gibi birçok konuda alandan aldığımız sorunları muhataplarına iletiyoruz. Çözümlenmesiyle ilgili gayretimizi gösteriyoruz. Baktık ki çözümlenemiyor bununla ilgili kanun teklifimizi veriyoruz. İnsan odaklı çalışıyoruz. Anadolu insanının alnı açık bir şekilde bu güzel cennet vatanımızda yaşaması arzumuz. Yani anlayacağınız herhangi bir pazarlık içerisinde değiliz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir