Bursa’da su kullanımı kavgası: 1 ölü 4 yaralı


DHA

Dün saat 14.30 sıralarında Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi Harran Sokakta, su tesisatçılığı yapan inşaat firması çalışanları ile oto yıkama işletmesinde çalışanlar arasında ortak su kullanımı nedeniyle tartışma çıktı.

BIÇAKLI KAVGADA 5 KİŞİ YARALANDI

Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşürken, su tesisatı işi yapan baba Fesih Bakırhan(59) ve oğulları Murat Bakırhan (32), Abdullah Bakırhan (27) ve Cüneyt Bakırhan (30) ile oto yıkamacıda çalışan Serhat O. ve Samet O. yaralandı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, kaldırıldıkları Bursa Şehir Hastanesi ile Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

YARALI BABA KURTARILAMADI

Yaralılardan Fesih Bakırhan, sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti, oğlu Murat Bakırhan’ın hayati tehlikesi sürüyor. Tedavisi ayakta yapıldıktan sonra gözaltına alınan Samet O.’nun emniyetteki işlemleri devam ediyor.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin gözaltına alındığı kaydedilerek,

Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı ile Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince şüpheliler A.B., İ.Y. ve S.O. ile suça sürüklenen çocuk B.Y. yakalanarak gözaltına alınmış olup, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde adli işlemleri halen devam etmektedir

ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir