Bursa’da ilişki yaşadığı kadının kocası tarafından öldürüldü

Bursa’nın Kestel ilçesinde 24 Şubat günü akıllara durgunluk veren bir cinayet yaşandı.

Recep Arı eşi S.A. ile tartıştıktan sonra av tüfeğini yanına alarak kendisine ait kamyonete binip gitmesi üzerine yakınları haber alamadı. 

Bunun üzerine kayıp başvurusunda bulundu.

Ormanlık alanda bulundu

Jandarma kayıp olan Arı’yla ilgili kayıp çalışması başlatırken köyüler Recep Arı’nın cansız bedenini evine kilometre uzaklıkta ormanlık alanda vurulmuş halde buldu.

Köylüler durumu hemen jandarmaya bildirirken Arı’nın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Cebinde para bulundu

Arı’nın cebinde 4 bin 500 TL para olduğunu tespit ederken cüzdanı ve cep telefonunu ise bulamadı.

Şüpheli gözlatına alındı

Olaydan hemen sonra soruşturma başlatan jandarma ekipleri, cinayetin şüphelisi olarak Recep Arı’nın eşi S.A ve arkadaşı Kadir I.’yı gözaltına aldı.

Eşinin ilişkisini öğrendi

Kadir I. ile S.A., Jandarma Komutanlığı’nda sorgusunda bir süre boyunca susma haklarını kullandıklarını ve daha sonra Kadir I.’nın suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

S.A. ile ilişkisi olduğunu söyleyen Kadir I., Recep Arı’nın öğrenmesiyle birlikte çıkan tartışmada olayın gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Baba ocağına getirildi

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Recep Arı’nın cenazesi ailesine teslim edilirken, helallik alınması için Çataltepe Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir