Burak Yılmaz: Hep zorlukların üstesinden geldik

Beşiktaş’ta Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından teknik sorumlu görevine getirilen Burak Yılmaz, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Derbiye yüzde 100 hazır olacaklarına inandıklarını belirten Yılmaz, “Bizi mutlu eden milli takımımızı tebrik ediyorum. Milli aralar her zaman bir avantaj gibi görünür ama 12 kişi çalıştık uzun süre. İnşallah milli takımdaki oyuncularımız da sakatlanmadan dönerse herkes perşembe günü burada olup cumartesi günü derbiye yüzde 100 hazır olacağız. Buna inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Bulunduğu pozisyona layık olmaya çalıştığını hatırlatan Yılmaz şöyle devam etti: “Benim futbolculuk hayatımda da hep zorluklar vardı. Şükürler olsun ki hep zorlukların üstesinden geldik. Bu başka bir görev ama ben yine tabii ki kendime güveniyorum. Tabii ki de zor ama zorları başarırsan bazı yerlere gelebiliyorsun. Ben rahatım. En önemlisi oyuncu arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Koca bir camiayı temsil ediyoruz. Her şeyin farkındayım hiç merak etmeyin.”

Salih Uçan ve Gedson Fernandes’in sakatlıklarıyla alakalı da konuşan Burak Yılmaz, “İnşallah yetişebilirler. Sağlık ekibimiz yetişmeleri için elinden geleni yapıyor. Yetişirlerse çok mutlu oluruz. Yetişmezlerse de mutlaka onların yerine oynayacak oyuncular Beşiktaş’ın oyuncusudur. Sahaya sonuçta 11 kişi çıkacağız. Ben her şeyden dolayı hem umutluyum, hem mutluyum” ifadelerini kullandı.

“DEĞİŞİKLİK BENİM İSTEĞİMLE OLDU”

Burak Yılmaz, takıma yeni katılan iki hocayı da değerlendirdi. Yılmaz, “Bu değişiklik benim isteğimle oldu. Yönetimimize teşekkür ediyorum. Benim bu arzumu kırmadılar. Hari Vukas ile Toni Modric yakından tanıdığım isimler. Her zaman iletişim halindeydim. Hatta geçen sene Lille-Marsilya maçına gittiğimde de Hari ile orada görüşmüştüm. Kendisi Tudor ile birlikteydi. Onlara da teşekkür ediyorum. Davetimizi ikiletmeden burada oldular” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir