Beşiktaş’tan Atiba Hutchinson’a duygusal veda! Taraftarın önünde veda etti, gözyaşlarını tutamadı

Süper Lig’in 38. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Konyaspor’u konuk etti. Kritik maç öncesi takımın efsane ismi Atiba Hutchinson onurlandırıldı. Öte yandan 40 yaşındaki futbolcu duygusal anlar yaşadı.

VEDA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Beşiktaş, Konyaspor maçının ardından sözleşmesi sona erecek Atiba Hutchinson’a geçtiğimiz günlerde veda etkinliği düzenledi. Takıma hitaben yaptığı veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan 40 yaşındaki Kanadalı ön libero, “Herkese çok teşekkür ederim. Bu kapıdan girdiğimden beri on sezon oldu. Buradaki herkesten çok fazla sevgi gördüm. Buradaki herkes burayı benim için özel kılmıştır” dedi

ŞENOL GÜNEŞ’TEN ATIBA SÖZLERİ

Maç öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Şenol Güneş, “Atiba’yı ben geçmişte Kopenhag’tan almak istedim. Alamadık ama daha sonra yollarımız kesişti. Uzun yıllar beraber kaldık. Benimle beraber, bensiz Beşiktaş’ta şampiyonluklar gördü. 10 yılda, 3 şampiyonluk bir oyuncu için olumludur. Diğer kupaları da aldı. İnsanların gönlüne nasıl girdiğiniz önemli, Atiba güzel bir örnek. Hala olağanüstü çalışıyor. Kendisini tebrik ediyorum, takdir ediyorum. Bu tür oyunculara saygı göstermek lazım ki gelecek olan nesiller bundan örnek alıp onu geçsinler. Bundan sonraki hayatında da başarılar, mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ANTRENMANA ATİBA FORMASI İLE ÇIKTILAR

Beşiktaşlı oyuncular, Konyaspor maçı öncesi ısınmaya “Thank you, Atiba” yazılı tişörtlerle çıktı.

PLAKET VERİLDİ

Başkan Ahmet Nur Çebi, müsabaka öncesinde Atiba Hutchinson ile saha kenarında bir araya geldi. Çebi, tecrübeli futbolcuya çiçek ve plaket taktim etti. Öte yandan tecrübeli futbolcu plaket aldığı sırada, Konyasporlu futbolcuların da alkışladığı görüldü.

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Beşiktaş taraftarı maça yoğun ilgi gösterdi. Isınmak için sahaya çıkan Atiba’yı tribünde bulunan futbolseverler çağırdı. Destek tezahüratları ile tribüne doğru ilerleyen 40 yaşındaki futbolcu göz yaşlarına hakim olamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir