Beşiktaş’ta transfer şov devam ediyor! 2 yıldız birden

Süper Lig’de sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüplerin transfer çalışmaları da hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri…

09:0231 Ağustos 2024

BEŞİKTAŞ’TA TRANSFER ŞOV DEVAM EDİYOR

Kara Kartal, transfere doymuyor… Yönetim, 2 takviye daha yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bu doğrultuda ilk olarak İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin yıldızı için girişimlerini sürdüren yönetim, ek olarak sol bekte de gaza bastı.

İdareciler, bir diğer Ada kulübü Tottenham’dan İspanyol sol bek Sergio Reguilon’u da renklerine bağlamayı hedefliyor.

Yakın süreçte Londra’dan özel uçakla 2 futbolcunun da gelmesi için yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlılar, iki yıldızı da satın alma opsiyonlu kiralık olarak takımına kazandırmak istiyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak dün Monaco’daki Avrupa Ligi kura çekimi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yücel, “Kanat ve bek için arayışlarımız vardı. Bulduk ama sıkıntımız var. 14 yabancı sınırı var, elimizden oyuncu çıkarmamız lazım. Gitmek istemeyen oyuncular var. Güzel haberler gelecek diye düşünüyorum. Birkaç güne yeni transferleri açıklayacağız.

Fırsat transferi değil, belirlediğimiz transferler var. Angelo Gabriel ismi gündemimizde. Transferin son gününe kadar süre istediler. Yarın (bugün) son gün onun için. Alternatif ismimiz de var Angelo’nun dışında. Sol bek ve kanat transferi düşünüyoruz. Masuaku gidecek diye bir durum yok. O bölgeyi güçlendirmeyi düşünüyoruz. Önceliğimiz kanat. Akabinde bir fırsat transferi sol bek olabilir. Yarın (bugün) belki bir transfer olabilir” ifadelerini kullandı.

Tottenham’la ayrılık için saatleri sayan Sergio Reguilon’un piyasa değeri 15 milyon Euro. Chelsea’nin 19 yaşındaki genç sağ kanadı Angelo, yeni macerasına hazır.

08:5431 Ağustos 2024

GALATASARAY’DAN TRANSFER BOMBALARI

Galatasaray aylardır beklenen bombaları, Avrupa’da transferin kapandığı gün patlattı. Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak Monaco’nun sol beki İsmail Jakobs’la anlaştı. 25 yaşındaki Senegalli futbolcu, 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 8 milyon Euro zorunlu satın alma maddesiyle birlikte transfer ediliyor. Jakobs, İstanbul’da sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Sarı Kırmızılılar’a resmi imza atacak.

Bu yaz Atletico Madrid’le sözleşmesi sona eren, birçok kulüple masaya oturmasına rağmen teklifleri kabul etmeyen Mario Hermoso, Galatasaray’a “Evet” diyen bir diğer yıldız oldu. 29 yaşında 1.84 boyundaki sol ayaklı stoper, Cim Bom’a 3 senelik imza atacak. Bonservisi elinde olan İspanyol savunmacı, Galatasaray’dan imza parası da dahil olmak üzere yılda 5.5 milyon Euro kazanacak.

HÜCUM HATTINA DA TAKVİYE

Cim Bom sadece savunma hattını güçlendirme kalmadı, hücuma da takviye planlıyor. Fluminense forması giyen 26 yaşındaki Kolombiyalı sağ açık Jhon Arias, Galatasaray’ın üçüncü takviye hedefi. Kariyeri boyunca Güney Amerika kulüplerinde oynayan Arias, Sarı-Kırmızılı takımla birlikte Avrupa’ya adım atmayı kabul etti. Galatasaray bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeye çalışıyor. Mutabakat sağlanırsa kontrata şarta bağlı satın alma opsiyonu da eklenmesi düşünülüyor.

Okan Buruk her ne kadar, “8 numara lazım diyenler görüyorum. 12 kişi mi oynayacağız” dese de Galatasaray’da bir de orta saha takviyesi planı devrede. Sarı-Kırmızılılar, Torreira ve Sara ile uyum sağlayacak nitelikte bir fırsat transferi kovalıyor. Alınacak oyuncunun 6 veya 10 numara olması bekleniyor. (Fanatik)

08:5131 Ağustos 2024

TRABZONSPOR’DA AYRILIK!

Şampiyonluk sezonunun ardından 4 milyon Euro bonservisle Aston Villa’dan kadroya katılan Trezeguet, Trabzonspor’dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Muhammed Cham’ın transferi sonrası kadrodaki yabancı sayısı 15’e çıkarken, Teklic kiralık olarak gönderilecek. Fakat yabancı forvet için bir ismin daha gitmesi gerekiyor. Denswil ve Bardhi’nin ayrılığa sıcak bakmaması nedeniyle yönetim köşeye sıkışırken, Trezeguet’ye gelen teklif ilaç oldu.

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fateh, Mısırlı yıldızın menajeriyle yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına vardı. Trezeguet’nin de ayrılık konusunda sıkıntı yaratmadığı öğrenilirken, kısa zamanda bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor. (Fanatik)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir