Beşiktaş’ta Şenol Güneş acı haberi duyurdu! Romain Saiss kararının sebebi belli oldu

Fenerbahçe’ye konuk olacak Beşiktaş’ta Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, kadroya dahil etmediği Romain Saiss ve Valentin Rosier hakkında da konuştu.

Derbiye dair açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, “Geçmişten bugüne bir sürü derbi oynandı. Bugün de bir yenisi. Ezeli bir rekabet var. Bundan sonra oyuncularımız başrolü oynayacak. Senaryonun gerçeğe dönüşmesi için tüm oyuncular ellerinden geleni yapacak. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Rakibin iyi hocası, iyi oyuncuları var. Taraftarı heyecanlı, coşkulu. Onlar da, biz de daha yukarıyı istiyoruz. Kazanmak için iyi oyun ve ardından hak ettiğimizi istiyoruz” dedi.

Valentin Rosier’in kadroda olmama sebebini açıklayan Şenol Güneş, “Rosier sahada iyi ama topa vururken boynunda sıkıntı var. Çekinerek oynuyor” ifadelerini kullandı.

Romain Saiss hakkında da konuşan Şenol Güneş, “Saiss’in rahatsızlığından çok, moralsizliği var. Kayınbiraderinin küçük çocuğu ölmüş. Kendisine bıraktım. Gitmesinin daha iyi olacağını söyledi. Üzüntü verici bir olay. Aile olayı. Aramızda olmamasına üzüldüm. Futbol bu. İşin bir tarafında hayat var. Bu maçlar her zaman oynanır. Saha içinde ne yapacağımıza bakacağız” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir