Beşiktaş’ta Lyanco’nun transferi askıya alındı! İşte sebebi

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken İstanbul’a getirdiği Brezilyalı stoper Lyanco’da beklenmedik bir gelişme yaşandı.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE İSTANBUL’A GELDİ

Beşiktaş’ın Championship ekibi Southampton’dan zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katmaytı planladığı Lyanco geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelmişti.

İstanbul Havalimanı’nda açıklamalarda bulunan Lyanco, “Burada olduğum için mutluyum. Yeni başlangıç için heyecanlıyım. Ben de Beşiktaş taraftarları gibi çılgınım. Bu kulüp için elimden gelen hey şeyi yapacağım” demişti.

MALİYETİ BELLİ OLMUŞTU

Beşiktaş’ın 26 yaşındaki stoper için 2 milyon euro kiralama bedeli, 4 milyon euro da satın alma opsiyonu ödeyeceği belirtildi. Lyanco’nun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Botafogo altyapısında yetişen Lyanco daha sonra Torino, Bologna ve Southampton formaları giydi. Brezilyalı oyuncu için toplam 15 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Bu gelişmelere rağmen transferin henüz açıklanmamasının sebebi merak ediliyordu.

SAĞLIK KONTROLLERİNDE SORUN ÇIKTI

İHA’da yer alan habere göre Beşiktaş’ın transfer görüşmelerini yürütmek üzere İstanbul’a getirdiği Brezilyalı stoper Lyanco, dizindeki sakatlık sebebiyle sağlık kontrollerinden geçemedi. Siyah-beyazlılar, transferi askıya aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir