Beşiktaş’ta Joao Mario transferinin perde arkası! Rafa Silva benzerliği

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Benfica forması giyen Joao Mario ile hücum hattını güçlendirdi. Rafa Silva gibi Benfica’nın ardından Beşiktaş’a transfer olan Joao Mario’nun ayrılık sürecinde yaşananlar netlik kazandı.

Benfica’da gösterdiği performansla dikkat çeken Joao Mario, Rafa Silva gibi taraftarla arasının bozulmasının ardından kulüpten ayrılmak istedi. 31 yaşındaki hücum oyuncusu, Benfica’dan ayrılığının ardından yeni bir macerada kendisini kanıtlamanın peşine düştü.

Benfica’da son dönemde alınan kötü sonuçlar sonrasında taraftarlar, takım kaptanları arasında yer alan Joao Mario’yu sorumlu gördü ve ıslıklarla tepki gösterdi.

Benfica taraftarlarının işler yolunda gitmediğinde takımın en iyi oyuncularına gösterdiği tepkilerden daha önce Pizzi, Grimaldo ve Rafa Silva gibi isimler de payını almıştı.

Joao Mario, tıpkı Rafa Silva gibi Benfica’dan ayrılmasının ardından Beşiktaş’ın yolunu tutan bir diğer isim oldu.

Joao Mario bu sezon Benfica’da 2 maça çıktı ve 155 dakika sahada kaldı. Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Porto altyapısında futbola başlayan Joao Mario daha sonra Vitoria Setubal, Sporting Lizbon, West Ham United, Inter, Lokomotiv Moskova ve Benfica’da oynadı.

Joao Mario, Portekiz Milli Takımı’nda 56 karşılaşmada süre aldı. 31 yaşındaki yıldız futbolcu, bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir