Beşiktaş’ın Isak Hien ısrarı sürüyor! Teklif ortaya çıktı

 

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Avrupa’da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte fırsat transferlerine yönelen Siyah Beyazlılar, flaş hamleler yapmak için harekete geçti. Kara Kartal, yaz transfer döneminin başından beri istediği yıldız oyuncu için sınırları zorlama kararı aldı. İşte Beşiktaş’ın transfer gündeminde son durum…

TAYFUR BİNGÖL TAMAM

Beşiktaş uzun süren pazarlıklar ve belirsizliğin ardından geçen sezon kiralık olarak formasını giyen Tayfur Bingöl için Alanyaspor’la her konuda anlaşma sağladı. Siyah-beyazlıların, Teknik Direktör Şenol Güneş’in yeniden kadrosunda görmek istediği 30 yaşındaki futbolcu için Akdeniz ekibine 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı. Üç yıllık sözleşme için anlaşma sağlanan Tayfur Bingöl birkaç gün içinde resmi imzayı atarak takıma dahil olacak.

BEŞİKTAŞ TÜM SINIRLARI ZORLUYOR

Dinamo Kiev’i eleyerek UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara yükselen Beşiktaş’ta sağ stoper transferinde tüm gözler Isak Hien’e çevrildi. Siyah-beyazlılar, İtalyan ekibi Hellas Verona’da top koşturan 24 yaşındaki İsveçli oyuncuyu kadrosuna katmak için tüm şartları zorluyor.

TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Kartal, Avrupa Konferans Ligi kadrosunu 4 Eylül’e kadar UEFA’ya teslim etmek zorunda. Bir başka ifadeyle siyah-beyazlıların önünde yeni liste için sadece 2 günü kaldı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in sağ stoper ısrarı nedeniyle çalışmalarına hız veren yönetim, Isak Hien için bastırıyor. Siyah-beyazlılar, Hellas Verona’ya son olarak 6 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra sonraki olası satıştan yüzde 50 pay vermeyi teklif etti.

VERONA KARAR AŞAMASINDA

İtalyan kulübünün bu cazip öneriyi değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Hellas Verona, Isak Hien’i Ağustos 2022’de 3,2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İsveç ekibi Djurgarden’den renklerine bağlarken 4 yıllık sözleşme imzalatmıştı. Atalanta’nın talip olduğu Isak Hien kulüplerin anlaşma sağlayamaması ve İtalya’da transferin kapanması üzerine Verona’da kaldı.

SON AŞAMADA

İsveçli stoperin kariyerine Beşiktaş’ta devam etmeye sıcak baktığı aktarıldı. Verona, Kartal’ın teklifini kabul ederse transferin önünde engel kalmayacak. Siyah-beyazlıların transferi bitirebilmek için 6 milyon euroluk bonservis teklifini bir miktar daha artırabileceği vurgulandı.

GEDSON FORMÜLÜ

Beşiktaş, Isak Hien’de Gedson Fernandes formülünü uygulamaya çalışıyor. Siyahbeyazlılar, Portekizli yıldızı Şubat 2022’de 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katarken, Gedson’un transfer haklarının yüzde 50’si Benfica’da kalmıştı. Bu anlaşmaya göre Kartal’ın Gedson’u bir başka kulübe satması halinde bonservis gelirinin yarısı Benfica’nın kasasına girecek. Beşiktaş ile Hellas Verona mevcut teklife göre Isak Hien için anlaşma sağlarsa İsveçli stoperin transfer haklarının yüzde 50’si İtalyan ekibinde olacak. Kartal, Hien’i satarsa bonservis gelirinin yarısı Verona’ya gidecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir