Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den play-off açıklaması! Kayserispor’a sert cevap

Beşiktaş’ın öncülük ettiği “Bırakmam Seni Türkiyem” kampanyasının startı verildi. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Çebi, Vodafone Park’ta futbol gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Çebi’nin açıklamalarından öne çıkanlar:

– Play-off ile ilgili ne yazılı ne sözlü bir konuşmamız söz konusu olmamıştır. Herhangi bir talebimiz, bir açıklamamız olmadı. Ne hikmetse Beşiktaş ve şahsım üzerinden gerginlik yaratabilecek konuları birileri dile getiriyor. Ben, o konuya soru üzerine cevap verdim. O soruya verdiğimiz cevabın haklılığı ortaya çıktı. TFF, eğer maçları 1 ay erteliyorsa, bu açıklamayı da 1 ay erteleyerek bu konuyu da kulüplerle tartışması gerekirken oldu bittiye getirmiştir. Sosyal medyadaki infialin arkasında adaletsizlikten menfaatlenen rakiplerimiz vardı.

– Hakemlerle ilgili görüşlerimde hiçbir değişiklik yok. Seneler evvel ne söylediysem aynısını söylemeye devam ettim. Hakemler yenilenmeli. Genç arkadaşlarımız gelmeli dedim. Bunlarla ilgili aksiyon alındı, sonra vazgeçildi.

– Vodafone Park’ta her cuma günü 15.00-17.00 arasında taraftarın görüşlerini dinlemeye açığım.

KAYSERİSPOR YÖNETİMİNE SERT YANIT

– Onur transferi, bizim için etik bir transfer olmaktan başka bir şey değildir. Kayserispor yöneticileri haklı olduklarını düşünüyorsa gidecekleri yer bellidir. Gereksiz gevezelik etmelerine ve Beşiktaş’ı küçük düşürücü ifadelerde bulunmalarını doğru bulmuyorum. Haklı olan çok konuşmaz, gerekeni yapar.”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir