Bayern Münih’te Kim Min Jae eleştirisi! Ayrılık açıklaması

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Kim Min Jae’in Bayern Münih’teki performansı eleştiri konusu oldu. Güney Koreli yıldızdan ayrılık iddialarına cevap geldi.

Ağustos 2021’de BJ Guoan’dan 3 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olan Kim Min Jae, Sarı-Lacivertli forma ile dikkatleri üzerine çekti. Kim Min Jae, Temmuz 2022’de 19 milyon Euro bonservis bedeliyle Serie A ekibi Napoli’nin yolunu tuttu.

PERFORMANSI ELEŞTİRİLDİ
Kim Min Jae, yükselen grafiğini İtalya’da da devam ettirerek 50 milyon Euro’ya Bayern Münih’e imza atmıştı. Güney Koreli stoperin 2023/24 sezonunda sergilediği performans eleştiri odağı oldu.

KİM: AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM
Takımdan ayrılacağı iddia edilen Güney Koreli yıldız iddialarla ilgili şunları söyledi: “Bu yaz Bayern’den ayrılmayı hiç düşünmedim. Çok çalışmak, Bayern için her şeyimi vermek ve kulübe yardım etmek istiyorum”

İTALYA’DAN NAPOLİ İDDİASI
İtalyan basınında yer alan habere göre; Napoli ve Bayern Münih, Kim Min-Jae’nin satın alma opsiyonlu kiralık transferinde anlaşmaya vardı. Çıkan haberin detaylarında, Napoli ile Münih ekibi arasında yapılan anlaşmada yer alan satın alma opsiyonunun 30 milyon euro olduğu kaydedilirken, kiralama ücreti hakkında bir bilgiye yer verilmedi.

1 GOL 2 ASİST YAPTI
Kim Min-Jae, Bayern Münih formasını tüm kulvarlarda 36 resmi maçta sırtına geçirdi. 2765 dakika sahada kalan 1.90’lık savunmacı, bu sürelerde 1 gol ve 2 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir