Başkanlardan Kılıçdaroğlu’na destek ziyareti

MEHTAP GÖKDEMİR/ANKARA- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da aralarında olduğu büyükşehir belediye başkanları, Altılı Masa toplantısından bir gün önce gerçekleşen görüşmede Kılıçdaroğlu’na, “Adayımız zaten belli sizsiniz” dedi.

Görüşme yaklaşık 1.5 saat sürdü. Görüşmeye İzmir ve Hatay büyükşehir belediye başkanları ise yurt dışında oldukları için katılmadı. Belediye başkanlarının çalışmalarını aktardığı ziyarette, seçim süreci de konuşuldu. Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Genel Merkez’e gelirken gazetecilerin, “Bu bir destek ziyareti mi?” sorusuna, “Tüm desteğimiz zaten Sayın Genel Başkanımızın yanında, bunda şüphe yok” yanıtını verdi.

Görüşmede, belediye başkanları Kılıçdaroğlu’na olan desteklerini ifade etti. Söz alan belediye başkanları, salondaki belediye başkanlarıyla ortaklaşarak, CHP’nin adayının Kılıçdaroğlu olduğunu belirterek, “Adayımız zaten belli sizsiniz” dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise ziyarete ilişkin “Bunlar zaman zaman yapılan toplantılardır, ziyaretlerdir” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir